isaios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Exω το παραπανω writer.Aντιμετωπιζω το εξης:τις περισσοτερες φορες πρεπει να βαλω για δευτερη φορα στη συσκευη το dvd που προκειται να εγγραφει γιατι διαφορετικα δεν το βλεπει.Το ιδιο κανει συχνα και στα γραμμενα.Εχω βαλει το τελευταιο firmware 1.02.Eπισης το εχω στον ιδιο controller ως master με ενα αλλο writer Lite on:(
Expert Φεβρουάριος 16, 2007 #4 Φεβρουάριος 16, 2007 Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα...Ότι και αν έβαλα μέσα να γράψει η να διαβάσει..ποτέ δεν παραπονέθηκε
isaios Φεβρουάριος 16, 2007 Author #5 Φεβρουάριος 16, 2007 και με τα tdk 16x τα μπλε μου το κανει.To δοκιμασα και μονο του στον controller αλλα παλι τα ιδια.Ειναι αρκετα εκνευριστικο παντως...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #6 Φεβρουάριος 17, 2007 optiarc ειναι μια απογοητευση. Ειχα nec και ηταν ok. απο τοτε που nec+sony=optiarc, αηδιες.Το δικο μου drive δεν εγραφε dual layer δισκακια. Ετσι, επειδη γουσταρε!
Expert Φεβρουάριος 17, 2007 #7 Φεβρουάριος 17, 2007 Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και τα τελευταία NEC ήταν Sony/NEC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.