Jump to content

OCZ Equalizer Mouse

mariosalice

Recommended Posts

1) laser και gaming δεν πανε μαζι (για μενα και αλλους low sensers) 2) 2500dpi κοβω το κεφαλι μου πως δεν ειναι πραγματικα και φτανει τοσα ο σενσορας μονο με Interploration 3) το triple fire button το θεωρω gimmick 4) το σχημα φαινεται gay, go mx518 και μην παιρνετε τις βλακειες που πλασαρει ο καθε χθεσινος, ουγκ !

Αρχική απάντηση από mariosalice

Τι πρόβλημα έχει το Laser στα παιχνίδια?

ειναι ιδιοτροπο στα mousepads

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ειναι ιδιοτροπο στα mousepads

Και κάποιος που θα δώσει 50, 60, 80, 100 για ένα καλό laser mouse δε μπορεί να δώσει κι 5 να πάρει κάποιο mousepad που θα συνεργάζεται καλά με το mouse του? :wassat: :hmm:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Και κάποιος που θα δώσει 50, 60, 80, 100 για ένα καλό laser mouse δε μπορεί να δώσει κι 5 να πάρει κάποιο mousepad που θα συνεργάζεται καλά με το mouse του? :wassat: :hmm:

καπιος gamer ναι αλλα καπιος αλλος δεν νομιζω...

αν αναλογιστης 80 mouse + 40 mousepad +++ ειναι μεγαλο το κοστος

Aν ασχολεισαι με ενα παιχνιδι σοβαρα και τα 50 για ποντικι θα δωσεις και τα 50 για mousepad και τα 100ε για ακουστικα.

Tωρα αν δεν εισαι gamer δεν θα μπεις στη διαδικασια να αγορασεις και gaming ποντικι.

δλδ το μειωνέκτιμα τον laser έναντι τον optical είναι μόνο ότι τα laser δεν ποιάνουν καλά σε όλες τις επιφάνιες; Δεν νομιζώ...:unsure:

Διαφωνώ ριζικά με το να δώσεις 40 για mousepad... Το laser είναι ιδιότροπο. Δεν πάει να πει ότι στο ακριβό θα δουλεύει. Απλά δε δουλεύει το ίδιο καλά σε όλες τις επιφάνειες. Υπάρχουν mousepad των 5 που δουλεύουν τέλεια ;)

Και στην τελεια επιφανεια για laser (που θεωρητικα ειναι το steelpad 5L) παλι υπαρχουν προβληματα στην αποκριση του ποντικιου αμα παιζεις με χαμηλο sens, απλα δειτε πως ανταποκρινονται τα laser στις μεγαλες ταχυτητες κυλισης σε συγκριση με τα οπτικα http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=22 ολη η ιστορια θυμιζει τους πρωτους οπτικους αισθητηρες που ητανε τα ιδια χαλια και αναγκαζοντουσαν πολλοι fpsαδες τοτε να παιζουν με μπιλια :p

Για ποιο λόγο να έχεις mousepad σε laser ποντίκι? Εμένα πάντως μια χαρά δουλεύει πάνω στο γραφείο μου! Δεν είμαι και απαιτητικός χρήστης βέβαια, αλλά δεν έχω πάρει χαμπάρι κάτι αρνητικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.