Jump to content

AMD Opterons s939

Expert

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες βρήκα σε αυτό το site http://www.newtechlabs.gr/shop/ ή www.ntl.gr opterons dual core σε stock

165 στα 157

170 στα 199

175 στα 250

180 στα 282

Όταν πριν μερικούς μήνες ο 180 έκανε καμια 600αρια ευρά....παπαπαπα

Είναι αξιόπιστο site..έχω αγοράσει 2 φορές απο κεί

Συμφέρει... 2.4 giga στα 278? Αν είναι για κάποιον που θέλει Dual χωρίς αλλαγή πλατφόρμας ναι. Αλλιώς 6300,6400 είναι καλύτερη αγορά σχετικά με απόδοση/τιμή.

Μα και γώ για αυτόν τον λόγο το πόσταρα ;)..για τους "κολλημένους" :p

Το θέμα είναι ότι το ξέρω το μαγαζί ότι είναι αξιόπιστο και το θέμα είναι να υπάρχουν κι όλας ;)

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 00:53]

Το θέμα είναι ότι το ξέρω το μαγαζί ότι είναι αξιόπιστο και το θέμα είναι να υπάρχουν κι όλας ;)

Σωστός, όλοι τους παρουσιάζουν αλλά αν τους πάρεις τηλ δεν έχουν...

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 00:53]

Πλεον κανενα μαγαζι δεν στοκαρει...οτι διαθεσιμοτητα δειχνουν εξαρταται απο την αποθηκη του προμηθευτη...(Οκταμπιτ εν προκειμενω..)...BTW το μαγαζι δεν το ξερω ουτε εχω ψωνησει αλλα οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες..:cool:

Είσαι λάθος πάντως σε σχέση με το στοκάρισμα...

Σε μερικά προιόντα μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό αλλά σε άλλα έχει καλές τιμές...

Θα σου πρότεινα πάντως να μην είσαι με το skroutz στο χέρι ;)

Όσο πέφτει η τιμή...πέφτει και η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν....και είναι πολλά τα παραδείγματα...

Εγώ πάντως το προτείνω χωρίς καμία σκέψη το μαγαζί ;)

Σχετικα με τις τιμες δεν λεω οχι...

Σχετικα με το στοκαρισμα,επειδη το ψαχνω εδω και καιρο ...κατεληξα στο συμπερασμα οτι κανεις δεν εχει τα προιοντα στην αποθηκη του...και πως? πηρα αρκετα τηλεφωνα..ρωταγα για steppings και κανεις δεν μπορουσε να σου πει τιποτα απλα γιατι δεν το ειχε το προιον διπλα του...ολοι ελεγαν οτι η Οκταμπιτ δεν δινει τετοιες πληροφοριες...κτλ...μονο το PcFood μου ειπε περι steppings κι αφορουσαν την αποθηκη της Θεσσαλονικης κι οχι της Αθηνας..

Τωρα σχετικα με την σχεση τιμης και σερβις ...τιποτα δεν ειναι απολυτο...υπαρχουν επαγγελματιες και ερασιτεχνες/ταχυρπαστοι...

Αν χρειαστει προτεινω αλλο ενα καλο μαγαζι με καλο σερβις και σεβασμο στον πελατη...και με καλη διαθεσιμοτητα οσον αφορα Οπτερον και 939..

http://www.pcfood.gr/prodcat.php?cat=60

Αρχική απάντηση από Snips

Συμφέρει... 2.4 giga στα 278? Αν είναι για κάποιον που θέλει Dual χωρίς αλλαγή πλατφόρμας ναι. Αλλιώς 6300,6400 είναι καλύτερη αγορά σχετικά με απόδοση/τιμή.

Eνας 4300+μητρικη εχει τα ιδια λεφτα. Απλα θα χρειαστει και μνημες. Καλυτερα ομως να παρει καποιος το δευτερο μαζευοντας 100ε παραπανω για μνημες παρα να παει σε 939. Η στην τελικη να παρει 4300 και μια ασροκ και να βαλει πανω τις ddr1 μνημες του. Ετσι και λιγοτερα θα του στοιχησει και καλυτερες επιδοσεις θα εχει.

Καβάλα είναι αυτό ε....

Πολύ φαντασία με τον τίτλο βρε παιδάκι μου πάντως....κάτι άλλο δεν μπορούσαν να σκεφτούνε? :p

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 02:07]

Καβάλα είναι αυτό ε....

Πολύ φαντασία με τον τίτλο βρε παιδάκι μου πάντως....κάτι άλλο δεν μπορούσαν να σκεφτούνε? :p

:) Εχει και ατοκες με πιστωτικη και αποστολη με κουριερ με μικρη χρεωση...και ο Γιωργος κανει πολυ καλη δουλεια και δινει και steppings αν μπορει...BTW εγω ειμαι Κρητη και ουδεμια σχεση εχω με το ενλογω καταστημα ...απλα το καλο να λεγεται..;)

lol

Ουδεμία σχέση έχεις αλλά "και ο Γιωργος κανει πολυ καλη δουλεια" :p

Δεν τον ξερω προσωπικα...μονο τηλεφωνικως και στα μειλ που μου εχει απαντησει με οτι πληροφοριες ζητησα...

ασε..καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...:cool:

Τωρα αν εισαι τοσο δυσπιστος ευχαριστως να τα παραθεσω(e-mails) προς δημοσια θεα...κανενα προβλημα..

Μίλησε κανείς για δυσπιστία?δεν το θυμάμαι.

Από ότι είδα όμως είναι μόνο με πιστωτική...

το www.ntl.gr δίνει με αντικαταβολή και με πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Αρχική απάντηση από cabrinha

Εxpert εσυ εισαι αυτος που φωναζει απο χιλιομετρα οτι κατι σχεση/κερδος εχεις απο το nlt.

Δεν νομίζω πουθενά να θεοποίησα το μαγαζί...

Είμουν απόλυτα αντικειμενικός...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.