Jump to content

Ελληνικά στο hotmail με Firefox?

mariosalice

Recommended Posts

Κι επίσης έχει έναν εξαιρετικό client, το Windows Live Mail Desktop, κάτι σαν το παλιό Outlook Express (που δεν υπάρχει πλέον στα Vista). Νομίζω ότι παίζει και με το απλό hotmail χωρίς να το γυρίσεις στο Live mode.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 17:13]

Δοκίμασε το live beta, εκει δεν εχω δει προβλήματα

Στο live beta το preview στο inbox βγάζει το subject κινέζικα. Όταν όμως ανοίξεις το email τα βγάζει όλα κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο yahoo...

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να βάλω το Live Hotmail Beta και δεν επιθυμώ να μάθω.

Γενικά δεν μου αρέσει τίποτα από τα Live.

Ας το βγάλουν σε κανονική έκδοση, να μας πουν πόσο κοστίζει και θα σκεφτώ μετά αν αξίζει τον κόπο να δεσμευτώ με αυτό το προιόν και να το μάθω.

Είναι άτιμο εκ μέρους μιας εταιρίας να σε δεσμεύει με ένα προιόν που δήθεν είναι δωρεάν και μετά να σου ζητάει χρήματα για να το χρησιμοποιήσεις.

Για μένα τίποτα από όσα δίνει η M$ δεν είναι δωρεάν.

Μόνο το ανοικτό λογισμικό είναι δωρεάν.

Έχω το Hotmail από τότε που πρωτο-βγήκε.

Παλιά έβλεπα τα e-mail του Hotmail μέσα από το Outlook Express.

Μετά κατάργησαν αυτή τη δυνατότητα και ζήτησαν να τους πληρώσουμε το hotmail για να βλέπουμε τα μηνύματα μέσα από το Outlook Express.

Τελικά γιατί το hotmail στον IE7 δείχνει Ελληνικά, ενώ στον Fierfox δεν τα δείχνει αυτόματα?

Φταίει το hotmail ή το firefox?

Καλά κάνει η IBM και δεν δίνει το OK να γίνει standard το format αρχείων της M$.

@Wizard!

Τα Vista, έχουν Outlook Express.

Το ονομάζουν Windows Mail και είναι ίδιο όπως το ξέραμε.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 22:45]

wtf, σε εμένα μια χαρά παίζουν τα ελληνικά στον ff. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να μεγαλώσω το πάνελ ανάγνωσης μηνυμάτων...

Με το FF λέπεις αυτόματα τα μηνύματα του Hotmail που έχουν Ελληνικά ή τα βλέπεις με παπάκια (κινέζικα)?

Αρχική απάντηση από mariosalice

@Wizard!

Τα Vista, έχουν Outlook Express.

Το ονομάζουν Windows Mail και είναι ίδιο όπως το ξέραμε.

Δεν είναι το ίδιο, αλλά τέλος πάντων :)

Δεν έχεις Office? Το Outlook τα διαβάζει τα μηνύματα του Hotmail. Αν έχεις πληρώσει το Office, τότε αυτόματα είναι σα να έχεις πληρώσει και την πρόσβαση με Client στο Hotmail

Αρχική απάντηση από mariosalice

Έχω το Hotmail από τότε που πρωτο-βγήκε.

Παλιά έβλεπα τα e-mail του Hotmail μέσα από το Outlook Express.

Μετά κατάργησαν αυτή τη δυνατότητα και ζήτησαν να τους πληρώσουμε το hotmail για να βλέπουμε τα μηνύματα μέσα από το Outlook Express.

Προχθές το συζητούσαμε σε άλλο thread, μια χαρά λειτουργεί σε ΟΕ, τσάμπα.

Και σε μένα ο firefox τα ελληνικά στο hotmail κινέζικα τα βλέπει. Δεν αλλάζει σε ελληνική κωδικοποίηση μόνος του.

Παρατηρώ και κάτι άλλο. Το laptop είναι από Γερμανία, τα windows ελληνικά, αλλά σε αρκετά sites δείχνει Γερμανικά, όπως το google. Και στο hotmail το ίδιο κάνει. Δείχνει γερμανικές διαφημίσεις.

Μήπως παίζει κάτι τέτοιο?

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 00:00]

Δεν είναι το ίδιο, αλλά τέλος πάντων :)

Δεν έχεις Office? Το Outlook τα διαβάζει τα μηνύματα του Hotmail. Αν έχεις πληρώσει το Office, τότε αυτόματα είναι σα να έχεις πληρώσει και την πρόσβαση με Client στο Hotmail

Τι διαφορές έχουν το Outlook Express των Windows με το Windows Mail των Vista?

Αν εξαιρέσουμε το όνομα δεν διαφέρουν σε τίποτα άλλο.

Δεν έχω Office εδώ και πολλά χρόνια.

Η τελευταία έκδοση που αγόρασα ήταν τα Office XP.

Από τότε χρησιμοποιώ το Open Office και το βρίσκω πιο βολικό.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 00:18]

Προχθές το συζητούσαμε σε άλλο thread, μια χαρά λειτουργεί σε ΟΕ, τσάμπα.

Υπάρxει κάποιο τρυκ?

Γιατί επίσημα δεν υποστηρίζεται το Hotmail σε Οutlook Εxpress.

post-2226-1416073034,168_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 03:52]

Και σε μένα ο firefox τα ελληνικά στο hotmail κινέζικα τα βλέπει. Δεν αλλάζει σε ελληνική κωδικοποίηση μόνος του.

Παρατηρώ και κάτι άλλο. Το laptop είναι από Γερμανία, τα windows ελληνικά, αλλά σε αρκετά sites δείχνει Γερμανικά, όπως το google. Και στο hotmail το ίδιο κάνει. Δείχνει γερμανικές διαφημίσεις.

Μήπως παίζει κάτι τέτοιο?

Μήπως στις καταχωρημένες πληροφορίες όταν έφτιαξες τον λογαριασμό e-mail για το hotmail δήλωσες ως χώρα τη Γερμανία?

Αυτό θα σου αλλάξει τις διαφημίσεις, αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα με τα Κινέζικα στο Hotmail όταν το ανοίγουμε με firefox.

Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με τον IE6 νομίζω.

Στον ΙΕ7 διορθώθηκε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.