Jump to content

δύο λογαριασμοί rapidshare με μία πιστωτική

diablo13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα.

έχω δημιουργήσει ένα εξάμηνο (6) premium λογαριασμό στο rapidshare.com με μία πιστωτική κάρτα.

ένας φίλος μου ζήτησε να του φτιάξω ένα τρίμηνο (3) premium λογαριασμό στο rapidshare.com με την δικιά μου πιστωτική κάρτα γιατί αυτός δεν έχει.

θα έχω πρόβλημα ή μπορώ να δημιουργήσω όσους λογαριασμους θέλω με την ίδια πιστωτική κάρτα?

ξέρει καποιός, το εχει δοκιμάσει?

ευχαριστώ

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. ’λλωστε λεφτά θα πάρουν! Γιατί να μην το δεχτούν; Δοκίμασε το.

Απο πρσωπικη εμπειρια σου λεω γινεται!Το ειχα κανει και εγω για ενα φιλο μου...Απλα να αλλαξεις το user id για να μην μπερδευεσαι!

Aκριβως..Μοιραστειτε την συνδρομη..Θα σας βγει και πιο οικονομικα..Γινεται..Το κανω εδω και 1 χρονο με τον ξαδερφο χωρις προβλημα!

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω με το rapidshare μπορεις να κατεβασεις μονο αρχεια ή και τορρεντς ?

Οποιος το εχει δοκιμασει τi ταχυτητες μπορεις να εχεις με dsl 512?

Thx

Ή μηπως εννοει οτι ειχε παρει πριν χρονια δλδ 1Μbit με σημερινα δεδομενα?

Οχι παιδια 512 ειναι ειμαι απο Κυπρο

Με ποση ταχυτητα θα κατεβαζω περιπου?

• 1 month later...

Re seis epeidi psaxnomai kai egw...iparxei kaneis pou na 8elei na moirastei mazi mou tin sindesi tou? ennoeite oti 8a plirwnw kai egw sindromi (50-50):D

An iparxei as mou steileis pm. Euxaristw poli!!!!!

Sorry gia ta greekEnglish alla exei kolisei to pc kai den allazei xaraktires

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.