hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2007 Καλημερα παιδες.Θελω να μου πειτε οταν κανω ελαχιστοποιηση καποιο προγραμμα πως γινεται( αν γινεται) να μην φαινεται ουτε στην taskbar ουτε στο system tray αλλα να εμφανιζεται μονο με το ALT+TAB.Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 http://www.google.gr/search?q=hide+program+from+taskbarΤο πρώτο που βγάζει φαίνεται καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 για να δουμε. Ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Εγω εχω εδω και κατι χρονια, ενα που λεγεται antiboss key Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Ποιό πρόγραμμα θες να κρύψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Πασιεντζα μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ison Πασιεντζα μαλλον κατεβαστηρια κατα κυριο λογο γιατι πολλες φορες επειδη τον συγκεκριμενο υπολογιστη δεν το χρησιμοποιω μονο εγω συμβαινουν διαφορα "ατυχήματα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Χεχε, το antiboss με εχει βγαλει ασπροπροσωπο πολλες φορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.