ΙamdaBest Φεβρουάριος 15, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Trooper [Χθες, στις 10:15] Υπάρχει καποια κάρτα ήχου που να είναι καλύτερη απο πχ την X-Fi της creative αυτή τη στιγμή? Ακόμα δεν εχει βγάλει final drivers για τα vista, και ναι μεν παίζει κανονικά ο ήχος κλπ, οποτε του τη βαρέσει απλά σταματάει να παίζει και θέλει restart. Ισως να φταίνε και τα vista δε μπορώ να καταλάβω. Διαβασα και κάπου οτι στα vista δε παίζει native με το HAL , και καπως μου ξύνισε... Για τα παιχνιδια η Χ-FI ειναι η καλυτερηΟμως για καθαρα επαγγελματικους σκοπους υπαρχουν και καλυτερεςΑρχική απάντηση από knight_77 [Χθες, στις 10:36] Mια καλη εναλλακτικη λυση ειναι η καινουρια καρτα ηχου της Razer, AC-1 BarracudaΕχει αθλια driver απο οτι ακουω η συγκεκριμενη λυσηΑμα θες καρτα ηχου για σοβαρο gaming η Χ-FI ειναι μονοδρομοςΔεν υπαρχει καλυτερη απο οποια πλευρα και να το δεις σε οτι αφορα τα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 15, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Μάλλον να την αποφύγω τη X-Fi με nforce4 ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 15, 2007 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 οχι απαραιτητα...κ εγω εχω διαβασει για ενα σωρο προβληματα SB+NF4 SLI ,ειχα κατι λιγα αλλα λυθηκαν με τον νεο driver.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 15, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Πλεον δεν υπαρχει προβλημα με το nf4.Και εγω με nf4 και την x-fi ημουν.Μαλιστα ειχα τους drivers απο το cd ουτε καν τα updates δεν περνουσα,και ποτε δε συναντησα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 16, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Τσίμπησα σήμερα τη baraccuda της razer. Απο τα διάφορα που διάβασα, αλλοι λέγανε για καλύτερο ήχο σε μουσική κλπ, αλλοι οτι δε φτάνει την Χ-FI στα παιχνίδια και ίσως να έχουν δικιο.. Το πρόβλημα ειναι οτι η creative κανει νερά σε μένα στα vista και ειναι εκνευριστικό. Θα τη δοκιμάσω και αν δε μου αρέσει θα γίνει δώρο στη γυναίκα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 16, 2007 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Πες μας εντυπώσεις και συγκρίσεις με την x-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 16, 2007 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Trooper Τσίμπησα σήμερα τη baraccuda της razer. Απο τα διάφορα που διάβασα, αλλοι λέγανε για καλύτερο ήχο σε μουσική κλπ, αλλοι οτι δε φτάνει την Χ-FI στα παιχνίδια και ίσως να έχουν δικιο.. Το πρόβλημα ειναι οτι η creative κανει νερά σε μένα στα vista και ειναι εκνευριστικό. Θα τη δοκιμάσω και αν δε μου αρέσει θα γίνει δώρο στη γυναίκα μου Ο ορισμός της ανυπομονησίας αυτό το παιδί! Τυχερή η γυναίκα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 18, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από spc Ο ορισμός της ανυπομονησίας αυτό το παιδί! Τυχερή η γυναίκα σου. Με γκαντέμιασες !! FFS, δε βρίσκω drivers για vista... Παλι X-Fi μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 21, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Hi there,Thank you for your kind understanding and patience.Our driver developers are already working on a Vista supported driver, however we are unable to provide a date for its release at this point in time. Rest assured that the Vista drivers will be released in time to come.Thank you for your patience.--------------------------------------Αυτάααα, παμε γι αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.