Jump to content

Διακοπες στη συνδεση otenet

agganis1416003242

Recommended Posts

Δεν το αντεχω αλλο αυτο. Βαζω καθε βραδυ και κατεβαζω με torrent (bitcomet) και σχεδον παντα διαπιστωνω, (το πρωι που ξυπναω) οτι κατα την διαρκεια της νυχτας η συνδεση εχει διακοπει. Αυτο μου το κανει 9 στις 10 φορες. Τι φταιει τωρα? Η συνδεση που δεν ειναι σταθερη ή το μοντεμ μου? Για μοντεμ εχω το us robotics 9105 και συνδεση otenet 2048. To το μοντεμ ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη μεσω ethernet.

Αν ήταν για κατέβασμα οποιουδήποτε άλλου αρχείου θα σου έλεγα αβλεπή ότι φταίει η σύνδεση, αλλά επιεδή είναι torrent παίζει να μπουκώνει το μόντεμ (δύσκολο αλλά όχι απίθανο)...

Είχα ίδια σύνδεση με οτενετ και είχα παρόμια προβλήματα...

Όποιος έχει το ίδιο ας πει αν αντέχει πολλές συνδέσεις...

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 10:30]

Το usr δεν έχει auto reconnect?

Γινετε να το κανει και μεσα απο τις ιδιοτητες...της συνδεσης..;)

Απλα ασε να περναει καποιο διαστημα πχ 5-6 λεπτα πριν κανει ξανα επανακληση.

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 09:07]

Γινετε να το κανει και μεσα απο τις ιδιοτητες...της συνδεσης..;)

Απλα ασε να περναει καποιο διαστημα πχ 5-6 λεπτα πριν κανει ξανα επανακληση.

Δεν κανω κληση ποτε. Ειναι παντα συνδεδεμενο. Με το που μπαινω στα windows ειμαι συνδεδεμενος.

Να σημειωσω εδω οτι για να συνδεθω ξανα , οταν εχει κολλησει η συνδεση, πολυ απλα σβηνω και ξανανοιγω το μοντεμ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.