sotiris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2007 Παίδες έχετε υπόψιν κάνα KVM Switch που να παίρνει DVI?Ψάχνω κάτι σε 4-πορτο, εν ανάγκη θα πάω σε vga αλλά μιας και σχεδόν όλες μου τα pc έχουν dvi θα το προτιμούσα.
FLO Φεβρουάριος 13, 2007 #2 Φεβρουάριος 13, 2007 Eιχα ψαξει για κατι τετοιο πριν απο πολυ καιρο και απο οτι θυμαμε την πανακριβο νομιζω πως το 2πλο εκανε πανω απο 150Ε οποτε και το παρατησα.
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2007 Μόνο ένας?Καλά ρε, τι άσχετοι ρε που είστε ρε σε αυτό το forum.Δεν ξέρετε τα βασικά, το Α και το Β των υπολογιστών, και πάτε και μου ποστάρετε.Τεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φένετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστεΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.
jpavly Φεβρουάριος 14, 2007 #5 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Μόνο ένας? Καλά ρε, τι άσχετοι ρε που είστε ρε σε αυτό το forum. Δεν ξέρετε τα βασικά, το Α και το Β των υπολογιστών, και πάτε και μου ποστάρετε. Τεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φένετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστε ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.
dubber Φεβρουάριος 14, 2007 #6 Φεβρουάριος 14, 2007 ON topic: http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1272212
spc Φεβρουάριος 14, 2007 #7 Φεβρουάριος 14, 2007 3πορτο υπάρχει και κάνει ~160Υποθέτω θα υπάρχει και τα 4πορτο αλλά δεν το έχω ψάξει.
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 Author #9 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Πού κολλάει αυτό ρε sotiris? hint: πάτα το ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σς. Σεβασμιότατε /manual skroutz-er συγγνώμη που δε σε ρώτησα με mail, είπα να πάρω και τις απόψεις των υπολοίπων. Καλά με αυτές τις τιμές καλύτερα να πάρω κάνα 2 17άρες lcd και 2-3 πληκτρολόγια ακόμη. Έλεος! (όχι για τα 160 του τρίπορτου, όσο για τα 290 του 4-πορτου !!!!!) Edit: άλλη απορία που μου δημιουργήθηκε: στο ένα είδα 1280x1024 και στο άλλο 1600x1200, στα 1920x1200 θα παίξουν?
dubber Φεβρουάριος 14, 2007 #10 Φεβρουάριος 14, 2007 Εμένα η συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα αναλογικό και να βάλεις dvi-->d-sub adapters
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 Author #11 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Εμένα η συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα αναλογικό και να βάλεις dvi-->d-sub adapters προφανώς θέλω να αποφύγω το DAC + ADC.αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη (50 ευρώ το 4πορτο) αλλά είπα μήπως έχει δοκιμάσει κανείς κάνα dvi.
dubber Φεβρουάριος 14, 2007 #12 Φεβρουάριος 14, 2007 Εγώ της avocent αλλά δεν ξέρω αν παίζει στις αναλύσεις που θες.
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 Author #13 Φεβρουάριος 14, 2007 Μάλλον εννοούν single link (single TDMS) οπότε θα παίζει κατά πάσα πιθανότητα.http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2573As LCDs grow in popularity, we are starting to see a dramatic increase in affordable, high-resolution panels. Just a couple of years ago, a 1600 x 1200 LCD panel would have cost a fortune, and now, thanks to companies like Dell, 1600 x 1200 LCDs are now affordable. More recently, Dell introduced their first 24" 1920 x 1200 panel at below $1000. The one thing that all of these high resolution panels have in common is that they have no problems working with just about any KVM with DVI support. The common denominator is that even the Dell 2405FPW, with its 1920 x 1200 native resolution, only requires a single link DVI connector to handle the bandwidth required by its high resolution. However, once you start getting much higher than 1920 x 1200, you start running into the bandwidth limitations of a single link DVI connection.The electrical signaling used to transmit data over DVI is known as transition minimized differential signaling, or TMDS for short. When a DVI output is referred to as being "single-link", it is actually referring to the presence of a single TMDS link. A single TMDS link carries three data channels and one clock signal, with a maximum frequency of 165MHz. The 10-bit wide TMDS link can support a maximum bandwidth of 165 MPixels/s, which on a 60Hz LCD ends up giving you support for resolutions up to 1920 x 1200, as well as a few slightly higher, custom resolutions.Μάλλον προς κάτι τέτοιο:linkή τέτοιο:linkμε κόβω.Μάλλον θα προτιμήσω τις χάρες του usb.
spc Φεβρουάριος 14, 2007 #14 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Εμένα η συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα αναλογικό και να βάλεις dvi-->d-sub adapters Ωραία συμβουλή. Θα πρότεινα καλύτερα να πετάξει όλα τα PCια και έτσι δεν θα χρειάζεται καν switch. Ο άνθρωπος ζητάει κάτι συγκεκριμένο, αντί να απαντάμε σε αυτό που ρωτάει πρέπει να λέμε το δικό μας; Φιλικά, το σαλιγκάρι Αρχική απάντηση από sotiris προφανώς θέλω να αποφύγω το DAC + ADC. αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη (50 ευρώ το 4πορτο) αλλά είπα μήπως έχει δοκιμάσει κανείς κάνα dvi. Και καλά θα κάνεις να αποφύγεις το αναλογικά στα 1920*1200. Είναι κρίμα το θεό τέτοια οθόνη και σε τέτοια ανάλυση να την δουλεύεις αναλογικά. To κάθε switch έχει τα δικά του specs όσον αφορά την max ανάλυση οπότε θα πρέπει να το ψάξεις (λέμε τώρα γιατί με αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα ίσα ίσα άνοιξες το θέμα για να μας ταλαιπωρήσεις χωρίς λόγο ως συνήθως ).
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 Author #15 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από spcΚαι καλά θα κάνεις να αποφύγεις το αναλογικά στα 1920*1200. Είναι κρίμα το θεό τέτοια οθόνη και σε τέτοια ανάλυση να την δουλεύεις αναλογικά. Ε ναι, αυτό σκέφτομαι κι εγώ, στο αναλογικό χάνει λίγο στο μαύρο και με ενοχλεί στο τερματικό (πέρα από την πλάκα όντως χάνει στα χρώματα και στην ευκρίνεια, είναι λίγο πιο "θολά"). Αρχική απάντηση από spcTo κάθε switch έχει τα δικά του specs όσον αφορά την max ανάλυση οπότε θα πρέπει να το ψάξεις (λέμε τώρα γιατί με αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα ίσα ίσα άνοιξες το θέμα για να μας ταλαιπωρήσεις χωρίς λόγο ως συνήθως ). Απ'ότι λέει η λογική και ο anand, θα παίζει σε κάθε single link (εκτός αν έχουν κάνει καμιά σχεδιαστική λαλακία / αυτοσχεδιασμό). Όσον αφορά την τιμή, πάνω από δύο πορτοκαλιά δεν δίνω (άντε και κάνα μπλε στην χειρότερη των περιπτώσεων). Μέσα σε όλα έπεσες πάλι ρε spc, η Πυθία είσαι?
dubber Φεβρουάριος 14, 2007 #16 Φεβρουάριος 14, 2007 Σαλιγκάρι απαντάς κάτω από εμένα ότι πρέπει να υπάρχει 4πορτο όταν ήδη έχω δώσει link για 4πορτο... Απο εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε!Προφανώς και ο convertor δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, την πρότεινα ως πιο οικονομική, φυσικά η τελική επιλογή ανοίκει στον sotiris.Sorry, next time θα σου στέλνω π.μ. πριν ποστάρω.
tigrakas Φεβρουάριος 14, 2007 #17 Φεβρουάριος 14, 2007 off topic Αρχική απάντηση από sotirisΤεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φένετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστε ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ. LOOOOOOOOOL :D σωστός on Topic Αλήθεια τώρα, τα switches αυτά έχουν απώλεια σήματος; Ένισχύουν καθόλου το σήμα; Και αν επιτρέπετε για ποιο λόγο επέλεξες τα KVM;
dubber Φεβρουάριος 14, 2007 #18 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 14:41] Και αν επιτρέπετε για ποιο λόγο επέλεξες τα KVM; Αν το KVM το εννοείς σαν μάρκα, KVM δεν είναι μάρκα, είναι αρχικά και σημαίνουν:KVM stands for Keyboard, Video and Mouse. A KVM switch lets you connect multiple computers to one switch unit that needs only ONE keyboard, ONE video monitor and ONE mouse to control all the attached computers.
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 Author #19 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από tigrakas on Topic Αλήθεια τώρα, τα switches αυτά έχουν απώλεια σήματος; Ένισχύουν καθόλου το σήμα; Και αν επιτρέπετε για ποιο λόγο επέλεξες τα KVM; Ε κοίτα όσο πιο πολύ μεγαλώνεις το καλώδιο χάνεις σε σήμα, αλλά για μικρά καλώδια δεν είναι τόσο τραγικό, εκτός αν είναι πολύ της πλάκας το switch. Το KVM δεν είναι μάρκα, είναι τύπος, και αναφέρεται ως : Keyboard Video Mouse switch. http://en.wikipedia.org/wiki/KVM_switch Αρχική απάντηση από dubberΠροφανώς και ο convertor δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, την πρότεινα ως πιο οικονομική, φυσικά η τελική επιλογή ανοίκει στον sotiris. Διόρθωσε όμως αυτό μην μου το δει ο spc και μου τσαντιστεί, δεν πρέπει Dubber no offence, πλάκα κάνουμε, καλώς ήλθες στο forum, καλό είναι να μην είσαι πολύ "εριστικός" εξ'αρχής, όπως καταλαβαίνεις κάποιοι γνωριζόμαστε και κάνουμε και λίγο χαβαλέ Ευχαριστώ για το skroutz-άρισμα, πιο πολύ όμως αυτό που θέλω σε ένα forum είναι να γίνεται συζήτηση για κάποιο θέμα και όχι να λέμε "πήγαινε δές το εκεί", διότι έτσι μειώνεται η αξία του μέσου (εδώ το μέσο είναι το forum). Δηλαδή τα πιθανά προβλήματα, specs, λύσεις, etc. Τουλάχιστον από αυτήν την οπτική γωνία το βλέπω εγώ
dubber Φεβρουάριος 14, 2007 #20 Φεβρουάριος 14, 2007 Δεν το διορθώνω γιατί το θεωρώ λάθος τακτική.Συγχωρέστε με αν δεν κατάλαβα το ύφος, απλά επειδή εγώ δεν σας γνωρίζω μπορεί και να δικαιολογούμαι που δεν αντιλήφθηκα την πλάκα. Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Στο αρχικό σου post απλά ρωτάς αν ξέρουμε KVM switch 4port DVI και λογικά σκεπτόμενος συμπέρανα ότι δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξή τους.Προφανώς και εδώ προσπαθούμε να ξεζουμίσουμε το κάθε τι και αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής του forum.Στο θέμα μας, θεωρώ μετά από προσωπικές εμπειρίες ως καλύτερα KVM τα avocent.Thanx για το καλωσόρισμα, καλώς σας βρήκα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.