michailovits Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2007 Γειά σας overclockers Και μη!Τον υπολογιστή μου τον βλέπετε στην υπογραφή μου.Έχω κάνει προσπάθιες για να Overclocάρω τον επεξεργαστή μου αλλά δεν τα καταφέρνω.Έχω μια ψύκτρα της GigaByte 3d Rocket.Στις μνήμες μου έχω ψυκτράκια coolermaster απο χαλκό.Βοηθήστε με να γίνω Overclocker.Πείτε μου τι ακριβώς πρέπει να κάνω.Πιστεύετε οτι θα ανέβει ο athlon Μου?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 με τα ελαχιστα που ξερω θα προτεινα να μην ζορισεις τις μνημες και να εισαι αρκετα επιφυλακτικος με αυτες.Ειχα ιδιες (τις ΤΤ) και ηταν πολυ μα πολυ παραπονιαρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Φεβρουάριος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Tι εννοεις δεν εχεις καταφερει να τον υπερχρονισεις? Τι κανεις δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSTSIA Φεβρουάριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Κατέβασε τις μνήμες σου από ddr400 σε ddr333 και το htt multiplier από 5 σε 4 και ξεκίνα να ανεβάζεις το "fsb" κατα 5mhz τη φορά και μετά τρέξε μετροπρογράμματα για να σιγουρευτείς ότι ο η/υ είναι σταθερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Βασικός οδηγός Overclocking - Τι, πως και γιατίΟΔΗΓΟΣ OVERCLOCKINGΕπίσης χτύπα και το αναζήτηση.edit:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Φεβρουάριος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από PSTSIA Κατέβασε τις μνήμες σου από ddr400 σε ddr333 και το htt multiplier από 5 σε 4 και ξεκίνα να ανεβάζεις το "fsb" κατα 5mhz τη φορά και μετά τρέξε μετροπρογράμματα για να σιγουρευτείς ότι ο η/υ είναι σταθερός. Έτσι ακριβώς. Για να πάρεις μια ιδέα, έχω τον επεξεργαστή σου και τον δουλεύω με fsb 250 και multi x10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 15, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Ευχαριστώ πολύ overclockers!Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω και θα σας πω αποτελέσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.