Jump to content

video/mp3 players & λιστες με randomize κλπ

abarth

Recommended Posts

καλησπεραααα

λοιπον, εχω φτιαξει ενα media player pc που εχει τα windows XP και προβαλλει σε μια οθονη/τηλεοραση 32" σε χωρο αναμονης επαγ.στεγης.

Εχω διαφορα βιντεακια να παιζουν με το media player classic και διαφορα μουσικα κομματια να παιζουν επισης με το winamp . Στα βιντεακια ο ηχος ειναι κλειστος εννοειται .

Το προβλημα ειναι πως το media player classic δεν εχει καλο τροπο για λιστες , ουτε μπορει να τις παιζει καθε φορα με random-τυχαια σειρα ... Αντιθετα αυτο γινεται μια χαρα με το winamp το οποιο ομως το προτιμω για μουσικη (παλι με τυχαια σειρα καθε φορα) ....

Υπαρχει κανενα καλο δωρεαν και ελαφρυ προγραμμα για να παιζει βιντεακια ολων των ειδων και σε λιστες με δυνατοτητα για random/shuffle & repeat οταν φτασει στο τελος της λιστας κλπ κλπ σαν το winamp;

Να πω την αληθεια δεν ξερω αν γινεται το εξης:

να παιζουν τα βιντεακια και η μουσικη με τα Χ,Υ προγραμματα και να μπορω να αλλαζω λιστες, να αλλαζω ενταση ηχου κλπ χωρις να πρεπει να μπαινω στα windows , στο desktop κλπ ....Υποψιν συνδεομαι στο πισι αυτο μεσω δικτυου (στον ιδιο χωρο ειναι σε αλλο γραφειο) .... Δλδ να εχω επιλογες για τις ρυθμισεις μεσω δικτυου 'αθορυβα' , δλδ να μην φαινεται τι κανω στην οθονη/τηλεοραση....

ε?

Υπαρχει κανενα καλο δωρεαν και ελαφρυ προγραμμα για να παιζει βιντεακια ολων των ειδων και σε λιστες με δυνατοτητα για random/shuffle & repeat οταν φτασει στο τελος της λιστας κλπ κλπ σαν το winamp;

VLC player

Να πω την αληθεια δεν ξερω αν γινεται το εξης:

να παιζουν τα βιντεακια και η μουσικη με τα Χ,Υ προγραμματα και να μπορω να αλλαζω λιστες, να αλλαζω ενταση ηχου κλπ χωρις να πρεπει να μπαινω στα windows , στο desktop κλπ ....Υποψιν συνδεομαι στο πισι αυτο μεσω δικτυου (στον ιδιο χωρο ειναι σε αλλο γραφειο) .... Δλδ να εχω επιλογες για τις ρυθμισεις μεσω δικτυου 'αθορυβα' , δλδ να μην φαινεται τι κανω στην οθονη/τηλεοραση....

ε?

Μπορείς να συνδέσεις και μια δεύτερη οθόνη και να βάλεις π.χ να δείχνει τα βιντεακια στην τηλεόραση και το desktop στην οθόνη.

θνξ!

παω να τον δοκιμασω :)

τωρα για την οθονη, αυτο το ειχα σκεφτει αλλα δεν βολευει :) ....

ο σκοπος ειναι να γινεται πχ μεσω LAN επεμβαινοντας σε ρυ8μισεις που θα ειχε σε ιστοσελιδα ή σε ειδικο προγραμμα που τρεχει μεσω το LAN ο video player .... Κατι τετοιο ξερω πως γινεται με το streaming αλλα τοτε θα ετρωγε συνεχως bandwidth απο το LAN :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.