Jump to content

Συναρμολογούμενο VS Εργοστασιακό...

oekab1992

Recommended Posts

Έπεξα FEAR σε 1024x768 όλα στο full με 40-70 fps. Με κομμένα τα anisotropic και antialiasing παίζει άνετα και 1280x1024. ’ρα είμαστε ok καθώς το FEAR θεωρείται αρκετά βαρύ game και επιπλέον nVidia optimized.

Αρνητικά δεν βρήκα so far. Ίσως σε games, να ακούς λίγο τον υψήσυχνο ήχο του VGA fan αλλά τότε ακούγονται και άλλα (CPU fan, game sounds, κτλ) οπότε μάλλον δεν τηα το ακούσεις. Εγώ το καταλαβαίνω όταν το PC είναι idle και με το ΑΤΙ Tray Tools βάζω επίτηδες το VGA fan να δουλέψει στο 100%.

BTW, βάλε latest ATI drivers (7.2). Έχουν αρκετές βελτιώσεις για κάμποσα games και Vista.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από neuromancer [Χθες, στις 17:43]

Έπεξα FEAR σε 1024x768 όλα στο full με 40-70 fps. Με κομμένα τα anisotropic και antialiasing παίζει άνετα και 1280x1024. ’ρα είμαστε ok καθώς το FEAR θεωρείται αρκετά βαρύ game και επιπλέον nVidia optimized.

Αρνητικά δεν βρήκα so far. Ίσως σε games, να ακούς λίγο τον υψήσυχνο ήχο του VGA fan αλλά τότε ακούγονται και άλλα (CPU fan, game sounds, κτλ) οπότε μάλλον δεν τηα το ακούσεις. Εγώ το καταλαβαίνω όταν το PC είναι idle και με το ΑΤΙ Tray Tools βάζω επίτηδες το VGA fan να δουλέψει στο 100%.

BTW, βάλε latest ATI drivers (7.2). Έχουν αρκετές βελτιώσεις για κάμποσα games και Vista.

Σε ευχαριστώ πολύ, θα προχωρήσω και στις αλλαγές που μου είπες!!! Μια χαρούλα αν μπορείς να με βοηθήσεις μιας και βλέπω οτι ξέρεις αρκετά απο υπολογιστές!! Διάβασε αν μπορείς ενα post που έβαλα στο ακόλουθο link μήπως μπορείς να με βοηθήσεις, αφορά δικτυακά θέματα: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36754

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Αρχική απάντηση από neuromancer [Χθες, στις 15:43]

βαρυ το fear?δωστου ενα call of juarez να βογγηξει!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.