Jump to content

ερώτηση σχετικά με το MSN messenger...

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, ξέρει κανείς σας αν γίνεται να σταματήσω το MSN messenger να ξεκινάει κάθε φορά με τα Windows μόνιμα; Δηλαδή, κάθε φορά που το ανοίγω να μην επανέρχεται στο startup. Αν ναι, πώς;;; :...:

Ποια έκδοση? Αυτή που είναι ενσωματωμένη στα XP?

tools/options/preferences/run windows messenger when windows starts

Για πιο καινούριες εκδόσεις: tools/options/general/automatically run κτλ

start - run - msconfig

Στο startup tab αν θυμάμαι καλά είναι, αποεπιλέγεις το .exe του Messenger (δε θυμάμαι ποιο είναι :p) και πατάς ΟΚ. Θα κάνεις επανεκκίνηση και μετά είσαι οκ (λογικά).

Αν μιλας για το Windows Messenger,και δεν θες να το απεγκαταστησεις απο την προσθαφαιρεση προγραμματων των win,κανεις αυτο που ειπε ο gznp.

Αν μιλας για το MSN messenger κανεις αυτο που ειπε ο Dubber.

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 12:42]

Σωστά, είναι 2 οι messenger, το ξέχασα :p

Για αυτο τα Boltαρισα και εγω, για να καταλαβει το παλικαρι τι παιζει.:D

:p

start - run - msconfig

Στο startup tab αν θυμάμαι καλά είναι, αποεπιλέγεις το .exe του Messenger (δε θυμάμαι ποιο είναι :p) και πατάς ΟΚ. Θα κάνεις επανεκκίνηση και μετά είσαι οκ (λογικά).

Όχι, ήταν απο τα πρώτα που δοκίμασα, μολις το ξαναανοίξεις επανέρχετια κατευθείαν.... :(

Αρχική απάντηση από dubber

Ποια έκδοση? Αυτή που είναι ενσωματωμένη στα XP?

tools/options/preferences/run windows messenger when windows starts

Για πιο καινούριες εκδόσεις: tools/options/general/automatically run κτλ

εεε... συγνώμη για την newbια (!) αλλά λόγο του ότι με αυτο το σημείο δν έχω ξαναασχοληθεί, λίγο πιο αναλυτικά το απο που... ??? :cry: Αυτό το tools ακρίβως... Τα έχω και στα ελληνικά τα windows και δν το καταλαβα.

Αρχικα πες μας ποιο messenger απο τα 2 εχεις το Windows messenger ή msn messenger?

Δεν ειναι δυδκολο να το καταλαβεις,το λεει στην γραμμη τιτλου του πραγραμματος.

Το msn messenger έχω παιδιά!

Όμως, εντάξει, το βρήκα! Δν το έβρισκα γιατί δν εμφάνιζε την γραμμή, οπότε έψαχνα κι εγώ αλλού... το έβαλα σε full screen κι εγινε. :)

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.