videodv Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2007 Οταν παίζει βίντεο (π.χ virtual dub) σε κάποια σημεία με μεγάλο κοντράστ και γρήγορη κίνηση, βγάζει οριζόντιες γραμμές, οι οποίες δεν φαίνονται οταν προχωράς καρέ, καρέ ή field, field. Δοκίμασα όλους τους drivers, καθάρισα τη σκόνη, έβαλα το ez plug της Asus, μικρότερες αναλύσεις, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω απο 60 βαθμούς. H κάρτα είναι λιγότερο απο χρόνο, και δεν έχει άλλα προβλήματα. Ξέρει κανείς τίποτα. Είμαι έτοιμος να την πάω για Rma.
pavou Φεβρουάριος 13, 2007 #2 Φεβρουάριος 13, 2007 Δεν μας είπες τίποτα για προσπάθεια over clock στην κάρτα και επομένως το λαμβάνω ως όχι.Ο raptor σου είναι γεμάτος ? εάν τον έχεις φορτωμένο άδειασε των και κράτα μόνο τα windows .
videodv Φεβρουάριος 13, 2007 Author #3 Φεβρουάριος 13, 2007 o raptor είναι άδειος, σε ξεχωριστό partition μόνο τα windows, δεν είναι θέμα ταχύτητας σκληρού, overclocking έκανα, η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινε πάνω από 400/800 και τελευταία το utility τις nvidia έδινε optimum frequencies 430/840, την έχω και σαν quadro. Δεν έχει άλλα προβλήματα. sandra multimedia, cinebench, specperview, μια χαρά. Σαν να αφορά το overlay παίξιμο μόνο. Δεν βγάζω άκρη. Σκέφτομαι να πάρω quadro 550 και αυτή να πάει για Rma, αλλά θέλει να το ψάξεις για να βρεις το πρόβλημα, και νομίζω θα πούνε ότι είναι μια χαρά.
pavou Φεβρουάριος 13, 2007 #4 Φεβρουάριος 13, 2007 Στο 3dmark05 πως πηγαίνει ? σε κανένα test μήπως σου βγάζει arty facts?
videodv Φεβρουάριος 15, 2007 Author #5 Φεβρουάριος 15, 2007 Με τα benchmarks, specperview, cinebench δεν έχει πρόβλημα 3dmark δεν έχω, είναι μεγάλο και δεν το έχω κατεβάσει.Μάλλον είναι θέμα software και codec, γιατί δεν το κάνει με το windows media player και στο λάπτοπ με ati shared graphics, και την ίδια εφαρμογή το zplayer, που τρέχει από το folder δεν το κάνει στο laptop και το κάνει στο desktop. Με ποιό΄μικρό αρχείο λίγα frames, το κάνει και στο wmplayer eno sto zplayer δεν το κάνει. Δε βγαίνει άκρη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.