michailovits Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 Γειά σας, αγαπητοί gamers!Μόλις αγόρασα το BATTLEFIELD 2142.Γράφτηκα κανονικά στην EA, αλλά δεν λέει το παιχιδι να παίξι, και όχι λόγο συτήματος.Με το που κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο του (singleplayer) , μου δείχνει κανονικά το εισαγωγικό βιντεάκι, και αντι να με πάει στο Main menu του παιχνιδιού μου βγάζει ένα πινακάκι που πρέπει να βάλω το Username και το Password μου.Έβαλα και εγω το username και το password, αλλά μου δεν άρχισε το παιχνίδι.Μου έβγαλε ένα μήνυμα που νομίζω έλεγε κάτι για patch, και μου ελαχιστοποίησε το παιχνίδι και με πήγε στο site της ea και συγκεκριμένα στου Battlefield.Τώρα αν το ξανατρέξω μου λέει να πάω στο site της ea Και να κατεβάσω το patch.Πρέπει να κατεβάσω το patch?Αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω θα παίξει?Να κατεβάσω το νεότερο patch ή όποιο να ναι?όποιος ξέρει κάτι ας μου πει τι να κάνω γιατί έχω κατα αγχωθεί.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 12, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 τελικά εγκατέστησα το patch v1.10 .Τώρα μόλις πάω να το παίξω μου λέει : contacting EA Master serverΤι πρέπει να κάνω ρε παιδιά, πείτε μου γιατί στο θέμα pc gaming είμαι αρχάριος, αλλά το αγαπώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Φεβρουάριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Εχεις ανοιξει το firewall για αυτο το παιχνιδακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Τελικά το έπεξα το παχνίδι.Τα κατάφερα!Αλλλά......Δεν μπορώ να το παίξω On-lineΘέλει κάρτα αυτό το παιχνίδι για να παίξει Multiplayer όπως πχ. το WoW? Αν ναι απο πυ θα την πάρω? (ελπίζω να μη θέλει) [Μπας και παίζει κανείς αυτο το παιχνιδάκι?Για να κάνω κανέναν friend Και να παίζουμε] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Προφανως εχεις κανει account ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Ναι έχω κάνει acount .Μετα απο την εγκατάσταση, μου έλεγε register later Και register nowκαι εγώ έκανα κλίκ στο register now.Μπας και δεν έγινε κάτι καλά?Μου έστειλαν και e-mail.Τι λέτε να κάνω?Αυτό το παιχνίδι για να παίξει On-line ,θέλει κάρτα όπως το WoW ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 12, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 δεν θέλει κάρταο σίμος ρώτησε κάτι σημαντικό έχεις ανοιχτό firewall? γιατί αν έχεις, εκεί σου μπλοκάρει την πρόσβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 12, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Ναι ρε παιδιά, μπράβο.Το firewall έφτεγε.Τώρα οκ.Μια χαρά το παίζω on-line.Και είναι τέλειο!Αυτό το GameSpy τι είναι? το χρειάζομαι? Αν όχι να το βγάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 12, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Α! Επίσης πίσω απο το κουτί του παιχνιδιού, λέει: EA MAY RETIRE ONLINE FEATURES AFTER 30 DAYS NOTICE POSTED ON www.ea.comΤι είναι αυτό?Μετα απο 30 ημέρες τέλος το Multiplayer?Αρχίζω να ανησυχώ.Περιμένω με αγωνία απάντησή σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 12, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 παίζε και σφάζε κανονικά έχεις πολλές ώρες καψίματος μπροστά σου, δε σου κόβει κανείς τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 12, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από dpresv παίζε και σφάζε κανονικά έχεις πολλές ώρες καψίματος μπροστά σου, δε σου κόβει κανείς τίποτα να τον ακους τον dpresv,ξερει απο καψιμο ο captain gold και να φροντιζεις να εισαι στην ιδια ομαδα:flag: το gamespy δεν το χρειαζεαι... αν θες βαλε το EAlink να κατεβαζεις ευκολα μεσω αυτου τα patch και να μην ψαχνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 13, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 ok ρε παιδιά 100000000 Ευχαριστώ! Αν έχω κάποιο άλο π΄ροβλημα θα ξαναποστάρω. Και πάλι ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 13, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Επειδή έχω μπερδευτεί στο site της EA με τα Patches για το Battlefiled 2142,θα ήθελα να μου δώσετε το Link που να έχει το νεότερο Patch για αυτό το παιχνίδι.Επίσης να κάνω μια ερώτηση: όταν πάω να παίξω On-line τους friends Μου δεν τοπυ λέει?Αν θέλω να παίξω με έναν φίλο μου πως θα το βρώ?και αν τον βρω πως θα το βάλω στην λίστα με τους φίλους μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 13, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 οριστε το τελευταιο patch 1.10patch κατω απο τα options του game ,κατω αριστερα εχει "buddy list" . εκει μπορεις να κανεις add τους φιλους αφου κανεις πρωτα search αναζητωντας τους με το nickname τους.κανοντας τους add αποστελλεται ενα "pm" και οταν σε κανουν add και αυτοι,τοτε θα τους βλεπεις στη "buddy list" Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 14, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Ευχαριστώ πολύ!!!! :) :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 14, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 sofix δωσε το ingame nick σου να σε κανω add, εχω στειλει request και στον dpresv αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 14, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 t3hsofos εσυ: GruntGR ?να υποθεσω οτι εχεις και εσυ αυθεντικο 2142,αλλιως το reguest θα εχει χαθει καπου στη θαλασσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 14, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 SoFGR οπως και στο cod2 ρε συ, το παιχνιδι το πηρα απτο hong kong μεσω ebay για 18 ευρω με το dvd σε ενα φακελακι και την γλωσσα εγκαταστασης στα ταιλανδεζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 15, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Αν και δεν είμαι πολύ τον original το Battlefield το έχω originalΌποιος το παίζει ας με κάνει add στους φίλου του και να μιλάμε και καμιά φορα μέσα απο το battlefield ,γιατί εγώ δεν ξέρω ακόμα ούτε πως βαράνε(λέμε τωρα!!!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 16, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [14-02-2007 16:18] sofix δωσε το ingame nick σου να σε κανω add, εχω στειλει request και στον dpresv αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση ο dpresv έχει καιρό να μπεί (καθ' ότι και high ranked officer πλέον ) αλλά όταν μπεί θα σε κάνει add!! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.