yz250 Φεβρουάριος 14, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Κι εγώ 5μερη πάω αλλά είμαι Β' Λυκείου ()... Αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αυτό... Απλα ρωτησα απο περιεργεια και μονο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 15, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Yz250 Απλα ρωτησα απο περιεργεια και μονο........ No prob! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 15, 2007 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Αντε να αυξανόμαστε... ΑΝΤΕ ΛΕΩ!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (θα πάω κι εγω εκδρομή... χιχι!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Φεβρουάριος 15, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat No prob! :flower: ok απλως του χρονου θα νιωσεις και εσυ ολο το τριπακι(πως να μαζεψετε λεφτα,που θα πατε κτλ) της 5ημερης........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 15, 2007 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 00:49] Λέω νά 'ρθω με τον astrolabos, κάτι μού λεγε ότι "στα μάτια της βλέπει τον εισαγγελέα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 19, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Λοιπόν, η χοροεσπερίδα είναι την ερχόμενη Παρασκευή... Όλοι οι καλοί χωράνε!![Έγινε update στο 1ο ποστ, check it out] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 19, 2007 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Λέω νά 'ρθω με τον astrolabos, κάτι μού λεγε ότι "στα μάτια της βλέπει τον εισαγγελέα" αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Επίσης ο fragmas είναι πολύ καλός σε τέτοια (πιπίνια < 17). Αρχική απάντηση από sotiris lol για τον astrolabos πλάκα κάνω, δεν το χει δει ακόμα ε? εγώ έρχομαι πάντως αν πάμε για το χαβαλέ και μόνο Θα τα πούμε όταν ανέβω Αθήνα Troll της λάσπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 19, 2007 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Θα τα πούμε όταν ανέβω Αθήνα Troll της λάσπης ’ντε έλα στη χοροεσπερίδα μπας και χτυπήσεις κάνα Troll-άκι (όπου Troll η λέξη που συνοδεύει συνήθως την κατάληξη "της λάσπης"). Και πού σαι, Troll-άκι <17 μετράει α edit: για πορνόγερους σαν του λόγου σου, και <20 μετράει (βλέπω το ban νά ρχεται [μ]αμιώντας / λες ο astrolabos να [μ]αμά την ποκαχόντας?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 19, 2007 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Είσαι φαιδρός και χημικός και δεν ασχολούμαι με τα λύματα που πας να εκτοξεύσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 19, 2007 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Καλυτερα πορνογερος παρα κωλογερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.