nickstamat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 Καλησπέρα λαμπίτες! Σας προσκαλούμε στη χοροεσπερίδα που οργανώνει το σχολείο μας! Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου Galea Theater (Πειραιώς 130, Αθήνα)! Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος: 15 Ευρώ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ !!! (να φοράτε και μπλουζάκια με το TheLab logo! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Γυναικες θα εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 LoL! Ναι ρα! Εννοείται! Να σημειώσω εδώ ότι το club προφανώς δεν είναι κλεισμένο μόνο για τη χοροεσπερίδα μας, θα υπάρχει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που θέλει να πάει για clubbing την Παρασκευή εκείνη... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΤΟΜΑ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Φεβρουάριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 φιλε τη ταξη εισαι? ρωταω μηπως εισαι 3η Λυκειου και πατε 5ημερη κτλ....γιατι εγω που ειμαι 3η Λυκειου περιμενω να παω 5ημερη σαν τρελος :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 13, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Κι εγώ 5μερη πάω αλλά είμαι Β' Λυκείου ()... Αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Λέω νά 'ρθω με τον astrolabos, κάτι μού λεγε ότι "στα μάτια της βλέπει τον εισαγγελέα" αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε.Επίσης ο fragmas είναι πολύ καλός σε τέτοια (πιπίνια < 17). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 χμμμ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 παιδεραστες :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Λέω νά 'ρθω με τον astrolabos, κάτι μού λεγε ότι "στα μάτια της βλέπει τον εισαγγελέα" αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Επίσης ο fragmas είναι πολύ καλός σε τέτοια (πιπίνια < 17). Αρχική απάντηση από greekfragma χμμμ........ Μεσα κ εγω ρε αλητες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 KΑι εγω ο "μεγαλος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 lol για τον astrolabos πλάκα κάνω, δεν το χει δει ακόμα ε? εγώ έρχομαι πάντως αν πάμε για το χαβαλέ και μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisεγώ έρχομαι πάντως αν πάμε για το χαβαλέ και μόνο Μονο? Θα σε χαλασει να χαιδεψεις λιγο μπουτακι απο 18χρονο ε? ψευτη! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 14, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από def παιδεραστες :P :P Στο δικαστήριο δέχονται τη δικαιολογία ότι δεν εμοιαζε με ανήλικο ΥΓ Αν όντως δε μοιαζει με ανήλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μονο? Θα σε χαλασει να χαιδεψεις λιγο μπουτακι απο 18χρονο ε? ψευτη! :D Ε όχι και 18χρονο!!! Β λυκείου λέει, αν είναι πάνω απο 16 δεν έρχομαι. [herzikova]για πάνω από 16 χρονώνε δεν σηκώνομαι από την καρέκλα μου[/herzikova] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 θελω να ερχονται τα μικρα και να σας ρωτανε "τι μουσικη ακους"? "ποιος ειναι ο αγαπημενος σου τραγουδιστης?" "σε ποια μαγαζια πας"? ROFL ξενερα , παρτε και κανα γλυφιτζουρι μαζι σας βρε πορνογεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka θελω να ερχονται τα μικρα και να σας ρωτανε "τι μουσικη ακους"? "ποιος ειναι ο αγαπημενος σου τραγουδιστης?" "σε ποια μαγαζια πας"? ROFL ξενερα , παρτε και κανα γλυφιτζουρι μαζι σας βρε πορνογεροι OK, αλλα εσυ τι ωρα θα ερθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 14, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos OK, αλλα εσυ τι ωρα θα ερθεις? οτι ωρα περασετε να με παρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 14, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka θελω να ερχονται τα μικρα και να σας ρωτανε "τι μουσικη ακους"? "ποιος ειναι ο αγαπημενος σου τραγουδιστης?" "σε ποια μαγαζια πας"? ROFL ξενερα , παρτε και κανα γλυφιτζουρι μαζι σας βρε πορνογεροι SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSS. όχι και πορνόγεροι ρε προπάππου, 25 χρονώνενε είμαι μόνο 111!!!111!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 14, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 LoL, δεν παίζεστε!!’ντε άντε να μαζεύονται άτομα!! Θα το κάψουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:44] θελω να ερχονται τα μικρα και να σας ρωτανε "τι μουσικη ακους"? οτι μουσικη παιζει στο MAD Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:44] "ποιος ειναι ο αγαπημενος σου τραγουδιστης?" οσοι εχω παρει συνεντευξη (το επομενο βραδυ θα μου χουν περασει χειροπεδες) :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.