t_protos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να με ειδοποιεί όταν είμαι συνδεδεμένος στο Internet, ότι χτυπάει το τηλέφωνο, (η αναμονή κλήσης είναι ενεργοποιημένη) έτσι ώστε να κλείνω και να απαντάω στο τηλεφώνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Νομιζω τα modem υποστηριζουν τετοια λειτουργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Φεβρουάριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Nαι, αλλά νομίζω πως είναι option του modem. Nα υποθέσω πως έχεις PSTN? Το έχω σπίτι. Θα σου απανήσω αναλυτικότερα αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_protos Φεβρουάριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 PSTN έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από t_protos PSTN έχω. Εδω θα βρεις τις απαντησεις που θες....http://www.v92.com/faqs/What will MOH do for me? Many households use the same phone line for both voice calls and data (Internet), so when the user is browsing the Internet, an incoming call cannot get through. MOH allows you to receive an incoming call and stay connected to the Internet (Call-Waiting service from your phone company is all that is required). It also works in reverse; you can initiate a voice call while connected and keep the modem connection. Ποιο ειναι το μοντελο του modem σου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_protos Φεβρουάριος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Modem: HSP56 MicroModem Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_protos Φεβρουάριος 12, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Eυχαριστώ πολύ!Εχει βέβαια κάποια καθυστέρηση,,,μέχρι να βγάλει μήνυμα..και πολλές φορές δεν βγάζει ειδοποίηση!Εχει να κάνει με τον ISP?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 12, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Υπαρχει κατι αναλογο γενικα αν καποιος εχει αδσλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από mefistofelis Υπαρχει κατι αναλογο γενικα αν καποιος εχει αδσλ? Στα PSTN/ISDN τα κανάλια φωνής χρησιμοποιούνται και για DATA. Στο ΑDSL είναι άλλο κανάλι τα DATA. Συνεπώς αν έχεις ADSL over PSTN θα πρέπει να έχεις ένα απλό PSTN modem πάνω στο PC σου για να δεις κλήσεις (όπως περιγράφουν παραπάνω). Αν έχεις ADSL over ISDN θα πρέπει να συνδέσεις το NetMod του ΟΤΕ με το PC και να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα/service* που θα σου δείχνει αυτούς που καλούν.* Google it. Είχα παλιότερα ένα και δούλευα με το ΝetMod αλλά δεν θυμάμαι όνομα και λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.