Jump to content

Supreme Commander out!

Wizard!

Recommended Posts

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι πριν παρω το παιχνιδι

Το συστημα μου ειναι

p4 3ghz

ram 512mb

ati x550 256mb

Θα μπορω να παιξω το παιχνιδι ή θα το παρω αδικα?

Pls τα φωτα σας

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Στα γραφικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Εμένα με το setup της υπογραφής και με 300 units είναι στα 15fps...

?

Το έχω σε full 1680*1050 με 16Χ Anisotropic, χωρίς ΑΑ και παίζει (με 500 μονάδες δικό μου στρατό+κτίρια / 400 περίπου ο αντίπαλος) νερό. Με πραγματικά πολύ λαό (γύρω στα 800 δικά μου σε 8άρα πίστα με έναν αντίπαλο και μπόλικα mega units) είδα κόλλημα αλλά και πάλι όχι πολύ. Το Titan Quest πιο βαρύ είναι (χωρίς πλάκα).

Όσο για το παιχνίδι, απλά εξαιρετικό ΙΜΟ. Πολύ έξυπνο με πληθώρα μονάδων και φανταστικών χαρακτηριστικών (το queue, το dual monitor με τα Home/End, το ΕΤΑ, κτλ). Απλά χάνει σε γραφικά και εφέ σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό (CnC 3), το οποίο ενώ δεν έχει καλύτερη μηχανή γραφικών, σε αφήνει άφωνο με τα εφέ του.

Εμένα πάντως παιδιά δε μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση το παιχνίδι.Έκανα αρκετές προσπάθειες να το ξαναδοκιμάσω, αλλά δεν...Βασικά έγινε αυτό που φοβόμουνα.Πίστευα ότι θα χάνει κάπως το πράγμα με τόσες μονάδες και τόσο zoom out σε σημείο να μην ξέρεις τι είναι τι.Δεν ξέρω, αλλά εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω ποια μονάδα είναι πoια σε μεγάλα επίπεδα zoom out.Γενικά δε μου πολυάρεσε η όλη αίσθησή του.Παρόλ' αυτά θεωρώ ότι είναι καλό παιχνίδι (αν και όχι αυτό που περίμενα, ίσως λόγω υπερβολικών προσδοκιών), απλά δεν είναι τόσο πολύ του στυλ μου.Δε με βολεύει από οργανωτικής απόψεως και interface δηλαδή καθόλου.Και στις μεγάλες μάχες διατηρούσα μεγάλη επιφύλαξη τόσο για το πως θα μποορούσες να πεις ότι στέλνεις στρατό και όχι μαρούλια στη λαϊκή όσο και για το αν θα τρέχει ικανοποιητικά.Ε και στα δύο επαληθεύθηκαν οι φόβοι μου.

Προτιμώ το c&c3 που επέστρεψε στα παλιά και απ' όσο το δοκίμασα μου ταιριάζει πιο πολύ.Παρόλ' αυτά, εντάξει δεν είναι και μάπα το παιχνίδι, να μη λέω ότι θέλω.Απλά δε μου έκανε το κλικ.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Wizard!

@gznp: Δεν έγραψα ότι κολλάει. Κι εμένα με 15fps νερό πάει. Έβαλα το fraps για να το δω επειδή ένας φίλος με υποδυέστερο μηχάνημα είχε πρόβλημα. Βάλε το fraps να μου πείς τι λέει.

Τώρα το τσέκαρα, με ~600 μονάδες να φαίνονται στην οθόνη, αρχίζοντας από το επίπεδο της γης και προς τα πάνω έχουμε:

1 - Average 30

2 - Average 25

3 - Average 20

4 - Average 18

5 - Average 30

6 - Average 30

7 - Average 60

Το επίπεδο 7 είναι το ανώτερο. Εγώ γενικά το παιχνίδι το παίζω στο επίπεδο 4-5-6, το 4 μόνο σε ναυμαχίες και επίγειες μάχες, για όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποιώ το 5-6.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.