Snips Φεβρουάριος 22, 2007 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αντιμετωπίζω πρόβλημα.Μου τα δίχνει όλα sprites (εκτός από terrain δλδ) τριγωνικά!7.1 Catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 22, 2007 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Σε όλα τα zoom? Γιατί υπάρχει ένα option στα settings που του λέει να δείχνει τα icons σε όλα τα zoom. Μήπως έχεις ενεργό αυτό?Εγώ με 7.1 είμαι, αλλά σε Vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Φεβρουάριος 23, 2007 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 21:32] Αντιμετωπίζω πρόβλημα.Μου τα δίχνει όλα sprites (εκτός από terrain δλδ) τριγωνικά!7.1 Catalyst Δοκιμασε και με το καινουργιο Catalyst 7.2http://ati.amd.com/support/driver.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 23, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Πάντως κι εχθές που έκανα άλλο ένα γύρο, περίπου τα ίδια μου έκανε... Απλά χρησιμοποίησε και μερικά αεροσκάφη. Από τη στιγμή που έφτιαξα όμως το artilery και τον κοπάναγα από την άλλη άκρη του χάρτη, τα παράτησε, και όταν έκανα επίθεση βρήκα καμμένη γή... Καμμία προσπάθεια ανάπτυξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 23, 2007 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Αυτά τα χαζά μου κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 23, 2007 Author #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 ΟΚ... Αυτό είναι καθαρά θέμα driver... Έχεις κάνει o/c ή κάτι άλλο που μπορεί να το επηρεάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 23, 2007 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Όλα ok τελικά με τους 7.2 ΠΩΠΩ έπαθα πλάκα με το παιχνίδι. Έβαλα αρχικά ένα skirmish με 1 αντίπαλο σε NORMAL Αl και "υπέστην πανωλεθρία". Δεν ήξερα απο που μου ερχόταν...:nada: Και φυσικά μόλις ανακάλυψα που είναι η βάση του είπα να τον "τελειώσω"..,Φτιάχνω 25 bombers και πάω..... Σε 3 secs απο την στιγμή που τα είδε ο "NORMAL" ήταν όλα "στο έδαφος"!!!! Μα πόσα AA είχε φτιάξει;;; Δηλαδή αν το βάλεις στο δυσκολότερο επίπεδο Al, τι θα γίνει; Δεν θα σε αφήνει να αρχίζεις καθόλου;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 23, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Αν σκεφτείς ότι στα settings του παιχνιδιού επιλέγεις μέχρι και 1000 units ανά παίκτη, μάλλον τα 25 ήταν λίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 28, 2007 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Τελικα δεν με ενθουσιασε,βαρυ κ δυστροπο στο χειρισμο. Ειδικα με μεγαλες στρατιες ειναι πονοκεφαλος να τα ευθυγραμμισεις ολα οπως θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 1, 2007 Author #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ευθυγραμμίσεις? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Το manual το διάβασες? Μήπως θέλεις να κάνεις coordinated attacks? Γράφει πως γίνεται και δε νομίζω να το έχει κανένα άλλο rts αυτό.Επίσης το γεγονός ότι μπορείς να βάλεις στο queue ότι θέλει, ακόμα και επόμενης τεχνολογίας, με το που θα πατήσεις την αναβάθμιση, για εμένα είναι εξαιρετικό feature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 1, 2007 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Οχι ρε συ,απλα πραματακια λεω Εχω πχ 5 υποβρυχια κ 5 φρεγατες, ε οταν τα στελνω καπου πανε σα διαλυμενη διαδηλωση...Κατι σε φαση formation δεν υπαρχει??Το προβλημα ειναι οτι ετσι οπως πανε το 1ο που φτανει στους εχθρους το βιαζουν μεχρι να μπουν εντος εμβελιας κ τα αλλα... Κ αμα εχεις 5-10 μοναδες οκ,αλλα με καμια 20ρια κ βαλε τι κανεις?? Επισης πολλες φορες τα jet αρνουντε κατηγορηματικα να προσγειωθουν...το παθαινει κανεις σας ή κανω κατι λαθος???Εχω πχ 10 κ προσγειωνοντε τα 2,τα αλλα κοβουν βολτες απο πανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 1, 2007 Author #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Δε θυμάμαι πως κάνει formations αλλά κάνει. Επίσης αυτό που λές, γίνεται με το coordinated attack Όσο για τα jet, προσπαθούν να προσγειωθούν σε ένα σημείο, αυτό που κάνεις κλίκ, και φυσικά δε χωράνε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Μάρτιος 1, 2007 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ακριως το ιδιο παραπονο με τον Samael εχω και εγω Mε δεξι κλικ (η αριστερο κλικ) για ενα 1 με 2 δευτερολεπτα βγαινουν τα formations και με αριστερο (η δεξι κλικ) επιλεγεις τi formation θες αμα δεν κανω λαθος Αλλα και παλι δεν το διατηρουν το formation Βρε συ Wizard πως γινεται coordinate attack ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 1, 2007 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Samael Οχι ρε συ,απλα πραματακια λεω Εχω πχ 5 υποβρυχια κ 5 φρεγατες, ε οταν τα στελνω καπου πανε σα διαλυμενη διαδηλωση...Κατι σε φαση formation δεν υπαρχει??Το προβλημα ειναι οτι ετσι οπως πανε το 1ο που φτανει στους εχθρους το βιαζουν μεχρι να μπουν εντος εμβελιας κ τα αλλα... Κ αμα εχεις 5-10 μοναδες οκ,αλλα με καμια 20ρια κ βαλε τι κανεις?? Επισης πολλες φορες τα jet αρνουντε κατηγορηματικα να προσγειωθουν...το παθαινει κανεις σας ή κανω κατι λαθος???Εχω πχ 10 κ προσγειωνοντε τα 2,τα αλλα κοβουν βολτες απο πανω... Για επιλογη formation των units,εχει ενα πολυ απλο και πρακτικο τροπο... Εχοντας επιλεξει τα units που θελεις ,κλικαρεις πανω στο battlefield με το δεξι πληκτρο του ποντικιου πατημενο και καθε φορα που κλικαρεις το αριστερο πληκτρο εχεις προεπισκοπηση σε πραγματικο χρονο τα διαφορα formations... Με το μολις που βρεις αυτη που σε βολευει (πρεπει να υπαρχουν 4-5 διαφορετικες) αφηνεις το δεξι πληκτρο Ελπιζω να σε βοηθησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 1, 2007 Author #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΙamdaBestΒρε συ Wizard πως γινεται coordinate attack ?? RTFM Δε θυμάμαι ακριβώς τον συνδυασμό που πρέπει να κάνεις. Το έχει στη σελίδα 12 του manual, κάτω κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 1, 2007 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Λεπον, Τα formations οπως ειπατε δουλευουν,εν μερη...Δλδ,εχω 10 jet κ τα στελνω καπου, πανε οπως νανε αλλα, ναι! προσγειωνoντε σε formation!! Τα βαπορια δε ναι μεν μπαινουν οπως τα θελω πλεον, αλλα! μεχρι να κανουν μανουβρες κ να στοιχιθουν...καληνυχτα! Οσο για την προσγειωση,απλα δε γινετε με τπτ ωρες ωρες,προσγειωνωντε τα 9 απο τα 10 κ το ενα κανει βολτες.Το επιλεγω μονο του κ ακομα κ τοτε αρνητε να κατεβει...ρε αι σιχτιρ! Αυτο με τα coordinates ψαχνω τωρα μπας κ το σωσω το παιχνιδι...αλλιως εχω σπαστει με το χειρισμο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 1, 2007 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 καλα το παιχνιδι απλά σπέρνει.... σε skirmish απλά δοκιμαστε να βάλετε τον αντιπαλο σε Horde... σφαγη! μονο που.... χρειάζομαι αναβάθμιση p4 2.8, 1g ram, 6600gt - 1024x768 και low settings πάει μια χαρα σε 1v1 και κάμμια 300ρια units στην μάχη (καπου εκεί μου έστειλε τον gozilla και έχασα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 2, 2007 Author #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Στα γραφικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Εμένα με το setup της υπογραφής και με 300 units είναι στα 15fps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Μάρτιος 2, 2007 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, στο campaign στην τρίτη αποστολή λέει για ανάκτηση ενος black box Γιατί δεν μπορώ να το πάρω το τιμημένο !!!Πάω δίπλα του με διξί κλικ και δεν κάνουν τίποτα. Κάτι σαν ακτίνα κάνει....Δοκίμασα και με engineer και με τον commander. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 2, 2007 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Με τους UEF εισαι? Αν ναι τοτε δεν κανεις τιποτα εσυ...Απλα ερχεται air transporter απο τον αλλο NPC που ηρθε μαζι σου στο πλανητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.