Jump to content

Supreme Commander out!

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 21:32]

Αντιμετωπίζω πρόβλημα.

Μου τα δίχνει όλα sprites (εκτός από terrain δλδ) τριγωνικά!

7.1 Catalyst

Δοκιμασε και με το καινουργιο Catalyst 7.2

http://ati.amd.com/support/driver.html

Πάντως κι εχθές που έκανα άλλο ένα γύρο, περίπου τα ίδια μου έκανε... Απλά χρησιμοποίησε και μερικά αεροσκάφη. Από τη στιγμή που έφτιαξα όμως το artilery και τον κοπάναγα από την άλλη άκρη του χάρτη, τα παράτησε, και όταν έκανα επίθεση βρήκα καμμένη γή... Καμμία προσπάθεια ανάπτυξης

Όλα ok τελικά με τους 7.2

ΠΩΠΩ έπαθα πλάκα με το παιχνίδι.

Έβαλα αρχικά ένα skirmish με 1 αντίπαλο σε NORMAL Αl και "υπέστην πανωλεθρία".

Δεν ήξερα απο που μου ερχόταν...:nada:

Και φυσικά μόλις ανακάλυψα που είναι η βάση του είπα να τον "τελειώσω"..,Φτιάχνω 25 bombers και πάω.....

Σε 3 secs απο την στιγμή που τα είδε ο "NORMAL" ήταν όλα "στο έδαφος"!!!!:boxed:

Μα πόσα AA είχε φτιάξει;;;

Δηλαδή αν το βάλεις στο δυσκολότερο επίπεδο Al, τι θα γίνει; Δεν θα σε αφήνει να αρχίζεις καθόλου;;;;

Ευθυγραμμίσεις? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Το manual το διάβασες? Μήπως θέλεις να κάνεις coordinated attacks? Γράφει πως γίνεται και δε νομίζω να το έχει κανένα άλλο rts αυτό.

Επίσης το γεγονός ότι μπορείς να βάλεις στο queue ότι θέλει, ακόμα και επόμενης τεχνολογίας, με το που θα πατήσεις την αναβάθμιση, για εμένα είναι εξαιρετικό feature

Οχι ρε συ,απλα πραματακια λεω :p

Εχω πχ 5 υποβρυχια κ 5 φρεγατες, ε οταν τα στελνω καπου πανε σα διαλυμενη διαδηλωση...Κατι σε φαση formation δεν υπαρχει??Το προβλημα ειναι οτι ετσι οπως πανε το 1ο που φτανει στους εχθρους το βιαζουν μεχρι να μπουν εντος εμβελιας κ τα αλλα...

Κ αμα εχεις 5-10 μοναδες οκ,αλλα με καμια 20ρια κ βαλε τι κανεις??

Επισης πολλες φορες τα jet αρνουντε κατηγορηματικα να προσγειωθουν...το παθαινει κανεις σας ή κανω κατι λαθος???Εχω πχ 10 κ προσγειωνοντε τα 2,τα αλλα κοβουν βολτες απο πανω...

Δε θυμάμαι πως κάνει formations αλλά κάνει. Επίσης αυτό που λές, γίνεται με το coordinated attack ;)

Όσο για τα jet, προσπαθούν να προσγειωθούν σε ένα σημείο, αυτό που κάνεις κλίκ, και φυσικά δε χωράνε όλα :)

Ακριως το ιδιο παραπονο με τον Samael εχω και εγω

Mε δεξι κλικ (η αριστερο κλικ) για ενα 1 με 2 δευτερολεπτα βγαινουν τα formations και με αριστερο (η δεξι κλικ) επιλεγεις τi formation θες αμα δεν κανω λαθος

Αλλα και παλι δεν το διατηρουν το formation :(

Βρε συ Wizard πως γινεται coordinate attack ??

Αρχική απάντηση από Samael

Οχι ρε συ,απλα πραματακια λεω :p

Εχω πχ 5 υποβρυχια κ 5 φρεγατες, ε οταν τα στελνω καπου πανε σα διαλυμενη διαδηλωση...Κατι σε φαση formation δεν υπαρχει??Το προβλημα ειναι οτι ετσι οπως πανε το 1ο που φτανει στους εχθρους το βιαζουν μεχρι να μπουν εντος εμβελιας κ τα αλλα...

Κ αμα εχεις 5-10 μοναδες οκ,αλλα με καμια 20ρια κ βαλε τι κανεις??

Επισης πολλες φορες τα jet αρνουντε κατηγορηματικα να προσγειωθουν...το παθαινει κανεις σας ή κανω κατι λαθος???Εχω πχ 10 κ προσγειωνοντε τα 2,τα αλλα κοβουν βολτες απο πανω...

Για επιλογη formation των units,εχει ενα πολυ απλο και πρακτικο τροπο...

Εχοντας επιλεξει τα units που θελεις ,κλικαρεις πανω στο battlefield με το δεξι

πληκτρο του ποντικιου πατημενο και καθε φορα που κλικαρεις το αριστερο πληκτρο

εχεις προεπισκοπηση σε πραγματικο χρονο τα διαφορα formations...

Με το μολις που βρεις αυτη που σε βολευει (πρεπει να υπαρχουν 4-5 διαφορετικες)

αφηνεις το δεξι πληκτρο ;)

Ελπιζω να σε βοηθησα....

Λεπον,

Τα formations οπως ειπατε δουλευουν,εν μερη...Δλδ,εχω 10 jet κ τα στελνω καπου, πανε οπως νανε αλλα, ναι! προσγειωνoντε σε formation!! :hehe:

Τα βαπορια δε ναι μεν μπαινουν οπως τα θελω πλεον, αλλα! μεχρι να κανουν μανουβρες κ να στοιχιθουν...καληνυχτα!

Οσο για την προσγειωση,απλα δε γινετε με τπτ ωρες ωρες,προσγειωνωντε τα 9 απο τα 10 κ το ενα κανει βολτες.Το επιλεγω μονο του κ ακομα κ τοτε αρνητε να κατεβει...ρε αι σιχτιρ!

Αυτο με τα coordinates ψαχνω τωρα μπας κ το σωσω το παιχνιδι...αλλιως εχω σπαστει με το χειρισμο του :(

καλα το παιχνιδι απλά σπέρνει....

σε skirmish απλά δοκιμαστε να βάλετε τον αντιπαλο σε Horde... σφαγη!:woot:

μονο που.... χρειάζομαι αναβάθμιση :(

p4 2.8, 1g ram, 6600gt - 1024x768 και low settings πάει μια χαρα σε 1v1 και κάμμια 300ρια units στην μάχη (καπου εκεί μου έστειλε τον gozilla και έχασα :p )

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, στο campaign στην τρίτη αποστολή λέει για ανάκτηση ενος black box

Γιατί δεν μπορώ να το πάρω το τιμημένο !!!

Πάω δίπλα του με διξί κλικ και δεν κάνουν τίποτα. Κάτι σαν ακτίνα κάνει....

Δοκίμασα και με engineer και με τον commander.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.