hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 Καλημερα παιδια. Πηρα το αββατο μια καρτα τηλεορασης της pinnacle (εξωτερικη) αλλα ακομη δεν εχω καταφερει να την χρησιμοποιησω. Οταν παω να ανοιξω το προγραμμα για την τηλεοραση μου βγαζει το εξης μηνυμα:Failed to load resources from resource file. Check your setup. Επισης οταν πηγαινω να ανοιξω το προγραμμα για τις ρυθμισεις μου λεει οτι δεν ηταν δυνατο να εντοπι στει κανενα υλικο συντονιστη τηλεορασης. Οποιαδηποτε βοηθεια η υποδειξη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 15, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 τελικα το προβλημα λυθηκε εγκαθιστωντας το λογισμικο της στον 250αρη σκληρο μου ανρτι στον 40αρη που ηταν στο default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 hayabusa ειλικρινα πες μου, δουλευει καλα η καρτα?Οσες εμπειριες με καρτες tv tuner ειχα ως τωρα ηταν τραγικες. Μια με μια lifeview πριν κατι χρονια, και μια προσφατα με μια avermedia. εχω χασει απιστευτο χρονο να τις κανω να δουλεψουν και στο τελος τα παρατησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από minus hayabusa ειλικρινα πες μου, δουλευει καλα η καρτα?Οσες εμπειριες με καρτες tv tuner ειχα ως τωρα ηταν τραγικες. Μια με μια lifeview πριν κατι χρονια, και μια προσφατα με μια avermedia. εχω χασει απιστευτο χρονο να τις κανω να δουλεψουν και στο τελος τα παρατησα. δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα και ελπιζω να μην αποκτησω... Εσυ τι προβληματα ειχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Μάρτιος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusaΠηρα το αββατο μια καρτα τηλεορασης της pinnacle (εξωτερικη) Ποια πηρες? Την pctv310e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.