dubber Μάρτιος 24, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Πάτα το κάτω αριστερά κουμπί προς τα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 24, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 λεω κ γω, κανενα review δεν το αναφερει, τοσο λομπας ειμαι κ δεν το εχω βρει.Τα χρωματα αλλαζουν πατωντας τον αριστερα κατω διακοπτη προς τα μεσα.edit"dubber> ωραιος man! δεν σε προλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 24, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Το έχω και εγώ, πολύ καλό. Θα μου άρεσε όμως να έχει και ένα κουμπάκι, το οποίο πατώντας το θα έβαζε τα φουρφούρια σε τέρμα στροφές και ξαναπατώντας το θα τους χαμήλωνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 29, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Ε αντί να το πατάς, το γυρνάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 29, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Για ένα ανεμιστήρι όμως.. Μετά πάλι το ίδιο για το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο.. . Για ένα ανεμιστήρι δεν τίθεται θέμα, αλλά λέω για ταυτόχρονη αύξηση και των τεσσάρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.