Jump to content

Scythe Kama Meter Multi Function Controller (mini review)

mitsosoft

Recommended Posts

fan.jpg

Ο αριστερα εχει μονο δυο συνδεσεις για ρευμα αρσενικο - θυληκο.

Ο δεξια εχει επιπλεον ενα τριπηνο μικρο βυσμα που το εβαλα στο extension του panel και μου δειχνει τις στροφες, αλλα γυριζω το διακοπτη και δεν αντιδρα.

Sorry αν κανω λαθος αλλα αν οντως δε ρυθμιζεται τι πατεντα μπορω να κανω.?????

• 4 weeks later...
  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Οκ, πήρα το εν λόγω controller και έχω το ίδιο πρόβλημα με τους ανεμιστήρες του Armor. Και έρχεται η απορία: αν η παραπάνω απάντηση ισχύει, η μητρική μου (P5N32) πως στο καλό έλεγχε τόσο καιρό τον rear fan και του ανεβοκατέβαζε τις στροφές και τις εμφάνιζε στην οθόνη (με το Asus Probe); Αν το θέμα είναι ότι δεν δείχνουν τις σωστές στροφές στο KamaMeter λόγω του καλωδίου τους, τουλάχιστον θα έπρεπε να φανεί διαφορά έστω ηχητικά όταν ανεβοκατεβάζω τις στροφές σε έναν από αυτούς. ’ρα υποθέτω ότι δεν τους ελέγχει καθόλου.:wassat:

• 3 weeks later...

Αυτό με το που το βάζεις στο ρεύμα δεν πρέπει να ανάψει η οθόνη του?

Εμένα είναι dead εντελώς. Μόλις σήμερα το παρέλαβα και έχω την εντύπωση ότι ήταν ανοιγμένο καθώς στην οθόνη είχε δαχτυλιές...

Γαμώτο, έκανα 3 ώρες δουλειά για να περάσω όλα τα καλώδια χωρίς να γίνει κώλος το PC και τελικά πεθαμένο...

Ποιός τρέχει τώρα για αλλαγές?

Κι εγώ είμαι και θα είμαι όσο είμαι ευχαριστημένος αλλά σήμερα έχω εκνευριστεί απίστευτα γιατί ε΄φαγα τρελό μανίκι και δεν είχα καμία όρεξη. Και το θέμα είναι το πας για service, θα έχουν να μου το αλλάξουν? Και αν ναι, επιτόπου ή μπρος πίσω για κάτι που ήταν dead on arrival και κανονικά θα έπρεπε να μου στείλουν αμέσως αντικατάσταση?

dsc0066cropresizeqj2.jpg

Πήγα εχθές από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Mall και μου το άλλαξαν. Το καινούριο κουτί που πήρα ήταν σφραγισμένο με νάυλον όπως επίσης και το πανελ μέσα στο κουτί, άρα προφανώς αυτό που μου έστειλαν είχε δουλευτεί.

Anyway, τέλος καλό όλα καλό αφού τουλάχιστον το RMA δεν κράτησε κανα μήνα για ένα κωλοπάνελ όπως θα συνέβαινε με κανένα άλλο μαγαζί...

dsc0003resizeyq4.jpg

Αρχική απάντηση από dubber

Το καινούριο κουτί που πήρα ήταν σφραγισμένο με νάυλον όπως επίσης και το πανελ μέσα στο κουτί, άρα προφανώς αυτό που μου έστειλαν είχε δουλευτεί.

Έτσι πρέπει να είναι κανονικά, τεσπα τέλος καλό όλα καλά :) Καλορίζικο!

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.