zookeeper Μάρτιος 23, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Ο αριστερα εχει μονο δυο συνδεσεις για ρευμα αρσενικο - θυληκο. Ο δεξια εχει επιπλεον ενα τριπηνο μικρο βυσμα που το εβαλα στο extension του panel και μου δειχνει τις στροφες, αλλα γυριζω το διακοπτη και δεν αντιδρα. Sorry αν κανω λαθος αλλα αν οντως δε ρυθμιζεται τι πατεντα μπορω να κανω.????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Of Purple Απρίλιος 17, 2007 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Οκ, πήρα το εν λόγω controller και έχω το ίδιο πρόβλημα με τους ανεμιστήρες του Armor. Και έρχεται η απορία: αν η παραπάνω απάντηση ισχύει, η μητρική μου (P5N32) πως στο καλό έλεγχε τόσο καιρό τον rear fan και του ανεβοκατέβαζε τις στροφές και τις εμφάνιζε στην οθόνη (με το Asus Probe); Αν το θέμα είναι ότι δεν δείχνουν τις σωστές στροφές στο KamaMeter λόγω του καλωδίου τους, τουλάχιστον θα έπρεπε να φανεί διαφορά έστω ηχητικά όταν ανεβοκατεβάζω τις στροφές σε έναν από αυτούς. ’ρα υποθέτω ότι δεν τους ελέγχει καθόλου.:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 5, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Έκανα σήμερα κι εγώ παραγγελία τον συγκεκριμένο controler. Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα που θα τον έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Of Purple Μάϊος 5, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Problem fixed. Το Kama Meter λειτουργεί άψογα τώρα. Το μόνο πρόβλημα είναι ο ελαφρώς κακοφτιαγμένος επιλογέας ανεμιστήρα (1,2,3,4) αλλά αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα του κομματιού μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Αυτό με το που το βάζεις στο ρεύμα δεν πρέπει να ανάψει η οθόνη του?Εμένα είναι dead εντελώς. Μόλις σήμερα το παρέλαβα και έχω την εντύπωση ότι ήταν ανοιγμένο καθώς στην οθόνη είχε δαχτυλιές...Γαμώτο, έκανα 3 ώρες δουλειά για να περάσω όλα τα καλώδια χωρίς να γίνει κώλος το PC και τελικά πεθαμένο...Ποιός τρέχει τώρα για αλλαγές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Of Purple Μάϊος 8, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Βεβαίως και έπρεπε να ανάψει αμέσως. Από Πλαίσιο το πήρες; Γιατί τα κάνουν κάτι τέτοια εκεί. Παρόλο που είμαι πελάτης τους, ξέρω τι εξυπνάδες κάνουν ώρες-ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Κι εγώ είμαι και θα είμαι όσο είμαι ευχαριστημένος αλλά σήμερα έχω εκνευριστεί απίστευτα γιατί ε΄φαγα τρελό μανίκι και δεν είχα καμία όρεξη. Και το θέμα είναι το πας για service, θα έχουν να μου το αλλάξουν? Και αν ναι, επιτόπου ή μπρος πίσω για κάτι που ήταν dead on arrival και κανονικά θα έπρεπε να μου στείλουν αμέσως αντικατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 10, 2007 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Πήγα εχθές από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Mall και μου το άλλαξαν. Το καινούριο κουτί που πήρα ήταν σφραγισμένο με νάυλον όπως επίσης και το πανελ μέσα στο κουτί, άρα προφανώς αυτό που μου έστειλαν είχε δουλευτεί. Anyway, τέλος καλό όλα καλό αφού τουλάχιστον το RMA δεν κράτησε κανα μήνα για ένα κωλοπάνελ όπως θα συνέβαινε με κανένα άλλο μαγαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 10, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Αρχική απάντηση από dubberΤο καινούριο κουτί που πήρα ήταν σφραγισμένο με νάυλον όπως επίσης και το πανελ μέσα στο κουτί, άρα προφανώς αυτό που μου έστειλαν είχε δουλευτεί. Έτσι πρέπει να είναι κανονικά, τεσπα τέλος καλό όλα καλά Καλορίζικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάϊος 10, 2007 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 το έχω και εγώ το πανελάκι πολυ καλό και όμορφο.............ίσως θα ήταν καλύτερο να μπορέις να αλλάζεις τισ ρυθμίσεις για το alarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 11, 2007 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Μετά από γενική λαϊκή απαίτηση (μπορείς να με λες NTG), ανεβάζω μια πιο σωστά τραβηγμένη φωτό του panel εν λειτουργία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 11, 2007 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 ic hot pixels Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 12, 2007 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 ’σε μας στην πίκρα μας, το έσβησα στο Crop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 12, 2007 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Πολυ καλο review. Ειχες δεν ειχες με πριζωσες παλι :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 12, 2007 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Κάπως έτσι πριζώθηκα κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 15, 2007 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 τα αυτάκια τις αρμορ κλεινουν κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 15, 2007 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Στο ANTEC κουμπώνουν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Of Purple Ιούνιος 15, 2007 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Στο Armor επίσης και χωράει κι άλλο τόσο+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclockerd Αύγουστος 17, 2007 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Πολύ ωραίο! και λεπτομερές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 24, 2008 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 sorry ρε παιδια που το ξανανοιγω αλλα δεν θελω αλλο thread.Πως στον λουτσο σταθεροποιείται το χρωμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.