fifis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Τις προαλλες αγορασα μια LCD τηλεοραση αλλα ξαφνικα ενω αυτη φαινεται οτι δουλευει κανονικα, η οθονη εχει ασπρισει και δε βλεπω τιποτα.Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι? Μπορω να κανω τιποτα ή να τη παω πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Φεβρουάριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Oχι, το ιδιο μου εκανε μια LCD 20" που πηρα, και πηγε για φτιαξιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Φεβρουάριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Και σε ποσο καιρο στην εδωσαν πισω?Ηρθαν και τη πηραν ή τη πηγες εσυ?Μα να χαλασει με το καλημερα???:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Φεβρουάριος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Kαι κατι αλλο... εφοσον ειμαι εντος ολιγων ημερων, δε δικαιουμαι αμεσως αντικατασταση?? Πρεπει να περιμενω να τη φτιαξουν?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Ναι, θεωρείται dead-on-arrival. Οφείλουν να σου δώσουν άλλη. Αλλά για να μην τρέχεις τζάμπα, καλύτερα κάλεσε την τεχνική υποστήριξη να σου πουν περί τίνος πρόκειται.Πήρα, πρόσφατα, την Samsung LE32R32B και μου αναβόσβηνε, χωρίς παράλληλα να έχει ήχο. Τελικά ήρθε σε 24 ώρες ο τεχνικό και μου άλλξε το software της τηλεόρασης, καθώς είχε άλλης χώρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Μάρτιος 4, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Κι εσενα σου χαλασε Samsoung? Mαλλον αυτη η μαρκα εχει προβλημα.Παντως εγω πηρα αλλη μαρκα. Την πηγα ο ιδιος πισω για να μη περιμενω και την αλλαξα με αλλη. Sony 32 με Samsoung 32 εχουν βεβαια 150 διαφορά...(και 250 η Philips) αλλα η Sony ξερεις οτι δε θα σου βγει αχρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 αν σου βγει όμως, και δεν εχεις γνωστό στη σόνυ, τοτε τη μαμησες με το σερβις τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Μάρτιος 4, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 1 χρονος εγγυηση (η Samsoung εχει 2) Mε 149 λεει σου κανουν επεκταση της εγγυησης για 5 χρονια Εχω καμποσες συσκευες sony και μεχρι τωρα καμμια δε μου εχει βγει αχρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.