Jump to content

Βοήθεια

s@kis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω πως μπορούμε να καταλάβουμε οτι δεν επαρκεί το ρεύμα σε μια κάρτα γρφικών? Τι προβλήματα παρουσιάζει όταν δεν φτάνει το ρεύμα? Πήρα μια albatron 7300gt απο το πλαίσιο η οποία μετά απο λίγη ώρα παιχνιδιού άρχιζε να εμφανίζει κάθετες και διαγώνιες γραμμές. Την πήγα πίσω και μου την αλάξαν αμέσως το πρόβλημα είναι οτι και η καινούργια κάνει τα ίδια και χειρότερα μέχρι και επανεκίνηση την ώρα του παιχνιδιού.Κάποιες φορές με πετάει έξω απο το παιχνίδι και για να ξαναπαίξω πρέπει να κάνω επανεκίνηση. Επίσης μου βγάζει κάποια σφάλματα όταν με πετάει απο το παιχνίδι IDirect3D9, D3DERR, HRESULT=0x887602eb (δεν θυμάμαι με ποια σειρά τα έβγαλε). Όταν βάζω την παλιά μου κάρτα μια FX 5700 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει?

Αρχική απάντηση από s@kis [Σήμερα, στις 08:59]

Παιδιά καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω πως μπορούμε να καταλάβουμε οτι δεν επαρκεί το ρεύμα σε μια κάρτα γρφικών? Τι προβλήματα παρουσιάζει όταν δεν φτάνει το ρεύμα? Πήρα μια albatron 7300gt απο το πλαίσιο η οποία μετά απο λίγη ώρα παιχνιδιού άρχιζε να εμφανίζει κάθετες και διαγώνιες γραμμές. Την πήγα πίσω και μου την αλάξαν αμέσως το πρόβλημα είναι οτι και η καινούργια κάνει τα ίδια και χειρότερα μέχρι και επανεκίνηση την ώρα του παιχνιδιού.Κάποιες φορές με πετάει έξω απο το παιχνίδι και για να ξαναπαίξω πρέπει να κάνω επανεκίνηση. Επίσης μου βγάζει κάποια σφάλματα όταν με πετάει απο το παιχνίδι IDirect3D9, D3DERR, HRESULT=0x887602eb (δεν θυμάμαι με ποια σειρά τα έβγαλε). Όταν βάζω την παλιά μου κάρτα μια FX 5700 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει?

Προφανως θε επεσες σε ελλατωματικη παρτιδα!Ετσι τουλαχιστον νομιζω εγω.Την επομενη φορα που θα σου την αλλαξουν ζητα τους να τη δοκιμασουν πρωτα οι ιδιοι.

λογικά θα σου έβγαζε κάποιον ήχο στο άνοιγμα του ΗΥ . εμένα η χ1300 της ΑΤΙ (όταν την ήχα) που έπερνε ρεύμα από το τροφοδοτικό , μου έκανε έναν ήχο όταν δεν την είχα συσδέση

τώρα έχω την 7600GT από το πλαίσιο και 450βατ τροφοδοτικό , και δεν έχει πρόβλημμα . δεν παίρνει καν ρεύμα από το τροφοδοτικό με κάποιο καλώδιο !!!

Αρχική απάντηση από nik92 [Σήμερα, στις 16:02]

τώρα έχω την 7600GT από το πλαίσιο και 450βατ τροφοδοτικό , και δεν έχει πρόβλημμα . δεν παίρνει καν ρεύμα από το τροφοδοτικό με κάποιο καλώδιο !!!

Δεν παίρνει ή δεν δίνεις εσυ?

Τι τροφοδοτικο εχεις?Εαν η καρτα εχει προβλημα με το ρευμα βγαζει ενα παραθυρακι με το οποιο "ζητα" περισσοτερο ρευμα.Τωρα δν ξερω αν ισχυει το ιδιο για ολες τις καρτες!

Αρχική απάντηση από nik92 [Σήμερα, στις 14:02]

λογικά θα σου έβγαζε κάποιον ήχο στο άνοιγμα του ΗΥ . εμένα η χ1300 της ΑΤΙ (όταν την ήχα) που έπερνε ρεύμα από το τροφοδοτικό , μου έκανε έναν ήχο όταν δεν την είχα συσδέση

Δεν βγάζει κανένα ήχο στο άνοιγμα του ΗΥ. Απλά μετά απο μερικά λεπτά παιχνίδι εμφανίζει γραμμές και αν τις αγνοήσεις και συνεχίσεις σε πετάει έξω. Έτρεξα το 3DMark 2005 μήπως μου εμφανίσει κάποιο σφάλμα και το παράξενο είναι οτι το πέρασε όλο έστω και με χάλια γραφικά!!

(σε όλο το test είχε μια διαγώνια γραμμή 5cm περίπου)

Αρχική απάντηση από Trackman [Σήμερα, στις 18:55]

ή κάνει χαρακιές στην οθόνη όταν φορτώνει 3d εφαρμογή

Ναι κάνει χαρακιές. Αυτή είναι η σωστή περιγραφή για τις γραμμές!!

Αρχική απάντηση από s@kis [Χθες, στις 19:16]

Ναι κάνει χαρακιές. Αυτή είναι η σωστή περιγραφή για τις γραμμές!!

Οι χαρακιές είναι πρόβλημα της κάρτας???

Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 14:39]

Drivers....Βαλε τους πάλι αφου πρώτα κάνεις unistall. Αν δεις το ίδιο βάλε ένα παλίοτερο version.

Το δοκίμασα! Έβαλα και αυτούς που έχει το cd της κάρτας και τους 93.71 που είναι οι νεότεροι!

Να δοκιμάσω και άλλους παλιότερους?

Έκανες πρώτα unistall ΤΟΥς παλιούς? Στην συνέχεια έκανες boot? Μετά από αυτά μπαίνουν οι driverς. Αν τα έκανες και μετά έβαλες τους 93.71 και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα......τότε κάτι άλλο είναι. Μπορεί να σου την κάνει η θύρα της μητρικής. Μπορεί να έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα. RTFM για trouble-shooting έκανες?

Έκανες πρώτα unistall ΤΟΥς παλιούς?

ΝΑΙ!

Στην συνέχεια έκανες boot?

ΝΑΙ!

Μπορεί να σου την κάνει η θύρα της μητρικής.

Η FX 5700 δουλεύει μια χαρά!

RTFM για trouble-shooting έκανες?

Όχι. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι και πως γίνετε?

RTFM - Read The ******* Manual ----Μήπως και σπάσανε κανένα χέρι και γράψανε τίποτα αναφορικά με επίλυση προβλημάτων. Σε βλέπω όμως πάλι πίσω για αλλαγή. Κουράγιο φιλαράκο. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.