Jump to content

Laptop με καλή κάρτα Γραφικών?

gramacar

Recommended Posts

Καλημέρα

Είμαι στα πρόθυρα αγοράς laptop με όριο τιμής τα 1700 . Με ενδιαφέρει το φορητό να έχει καλή κάρτα γραφικών αλλά δυστυχώς όλα όσα βλέπω έχουν την Nvidia 7600 Go. Θα ήθελα κάτι παραπάνω όπως την 7800 ή την 7900 ή ακόμα την Χ1800, Χ1900 αλλά δε μπορώ να βρώ κανένα φορητό με αυτές τις κάρτες παρά μόνο TurboX τον οποίο δε θέλω να αγοράσω. Να διευκρινίσω ότι το φορητό που θα πάρω θέλω να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και όχι συναρμολογημένο εδώ. Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω και μπορείτε να βοηθήσετε προτείνοντας μου κάποια φορητά θα το εκτιμούσα πολύ. Α και κάτι άλλο. Μήπως γνωρίζετε αν και πότε θα βγούν κάρτες γραφικών DirectX 10 συμβατές σε φορητά? Μήπως πρέπει να περιμένω λίγο?

Thanks

βρηκα εναν...αυτον

Σχετικα φτηνος ειναι...

οποτε αν θες σωνει και καλα να δωσεις 1700€

μπορεις να βαλεις 2χ1 γιγα ddr2 ...και αν θες και σκληρο να βαλεις εναν 100αρη 7200rpm..

Κοντα 300€ παραπανω θα παει..(82€ το γιγα dimmaki ,και 144€ ο 100αρης seagate 7200rpm)

Για "φορητες" dx10 δεν εχω ιδεα..

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Το Fujitsu Siemens Amilo Xi1546R2 είναι αρκετά καλή επιλογή και με λιγότερα χρήματα.

Να φανταστείτε ότι σκεφτόμουν και το HP DV9093ea me 1700 το οποίο έχει παραπάνω επεξεργαστή στα 2 GHz μνήμη 2 Gbytes και σκληρό 200 Gb. Όμως είχε κάρτα γραφικών την GE-Force7600 Go.

Το πρώτο Fujitsu το απορρίπτω λόγω επεξεργαστή στα 1,66 και το acer επίσης το αφήνω για 2 λόγους: α) γιατί είναι πολύ ακριβό για acer και β) είχα acer πριν και μου είχε κάψει 1 pixel στην οθόνη.

Νομίζεται ότι υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στην GE Force7600 Go και την ATI X1800? Από ποιότητα και υποστήριξη τα Fujitsu πως πάνε?

Για φορητά με κάρτες γραφικών συμβατές με DirectX 10 έχει ακούσει κανείς πότε αναμένονται? Ρωτάω μήπως πρέπει να σκεφτώ να περιμένω λίγο.

ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα. αλλα εγω αν ειχα τοσα λευτα θα επερνα το γτηνοτερο λαπτοπ που υπαρχει καινουριο και με τα υπολοιπα 1000κατι θα επερνα ενα καλο δεσκτοπ.

εφοσον θες καρτα γραφικων ...να υποθεσω θες και παιχνιδια..

Oχι οτι δεν θα δεις διαφορα αν ειχε καποιον Τ7200 αλλα μην περιμενεις και

"ανασταση" στα παιχνιδια...

(ασε που αναπασα στιγμη τον πετας πανω..οποτε σου ...κανει κεφι)

(δλδ αντι πχ να παρεις σκληρο βαζεις τον Τ7200..μια η αλλη θα σου ερθει-στα 1700€)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 13:31]

εφοσον θες καρτα γραφικων ...να υποθεσω θες και παιχνιδια..

Oχι οτι δεν θα δεις διαφορα αν ειχε καποιον Τ7200 αλλα μην περιμενεις και

"ανασταση" στα παιχνιδια...

(ασε που αναπασα στιγμη τον πετας πανω..οποτε σου ...κανει κεφι)

(δλδ αντι πχ να παρεις σκληρο βαζεις τον Τ7200..μια η αλλη θα σου ερθει-στα 1700)

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του επεξεργαστή από Τ5600 σε Τ7200 στα Fujitsu?

Απο ποιότητα οθόνης και υποστήριξη πως πάνε ?

Μόλις μπήκα στην ιστοσελίδα της Fujitsu στην Ελλάδα και είδα ότι η σειρά Χ απλά δεν υπάρχει. Τί γίνεται δεν τα εισάγουν? Και αν όχι τότε πως θα τα υποστηρίξουν σε περίπτωση αγοράς τους και πως θα ισχύει η εγγύηση.

Αρχική απάντηση από gramacar [Χθες, στις 16:14]

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του επεξεργαστή από Τ5600 σε Τ7200 στα Fujitsu?

Απο ποιότητα οθόνης και υποστήριξη πως πάνε ?

Μόλις μπήκα στην ιστοσελίδα της Fujitsu στην Ελλάδα και είδα ότι η σειρά Χ απλά δεν υπάρχει. Τί γίνεται δεν τα εισάγουν? Και αν όχι τότε πως θα τα υποστηρίξουν σε περίπτωση αγοράς τους και πως θα ισχύει η εγγύηση.

Α. Ναι υπαρχει σκοπευω να το κανω καποια στιγμη και στον δικο μου.

Β. Μια χαρα ειναι.

Γ. Υπαρχει, απλα κανεις εδω στην Ελλαδα δεν καθεται απο την FSC να ενημερωσει την ιστοσελιδα τους.

Δ. Εχω και εγω και το σερβις τις εδω στην Θεσσαλονικη ειναι η "ECHO HELLAS" στην κιφισιας.

post-4314-1416073031,2215_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.