IPARKER Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2007 Γεια σας παιδια Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε πως καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει να βλεπω τα ip addresses που επισκεπτονται ενα site και ακομη αν ξερετε προγραμμα που να μου επιτρεπει να αλλαζω την IP μου. Ομως ο κυριος λογως που σας γραφω αυτο μηνυμα ειναι για να σας ρωτησω αν ξερει κανεις απο εσας πως να χρησιμοποιει το cain and abel V4.3.Το εχω καταβασει και ακομα δεν εχω καταφερει να κανω crack.Πηγαινω στη καρτελα cracking και στο τελος του crackng αναφερει οτι επιθεση εχει σταματησει Επισης οσες φορες εχω δοκιμασει να κανω sniffering δεν εχει βρει κανενα αποτελεσμα. Αναρωτιεμαι αν καποιος μπορει να βοηθησει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Στο σωστό forum γράφτηκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Φεβρουάριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:03] Στο σωστό forum γράφτηκες... Τι εννοεις με αυτο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Φεβρουάριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από IPARKER [Σήμερα, στις 21:15] Τι εννοεις με αυτο????? Εννοει οτι δν προκειται να σου απαντησει κανεις περι hacking! Ας με διορθωσει ο φιλος μου ο jpavly αν κανω λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Φεβρουάριος 10, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Δηλαδη ολοι εδω μεσα ειστε ασχετοι οσων αφορα το hacking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Φεβρουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από IPARKER [Σήμερα, στις 22:22] Δηλαδη ολοι εδω μεσα ειστε ασχετοι οσων αφορα το hacking? Οχι, αλλα ειναι παρανομο το hacking Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Φεβρουάριος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Ναι ομως υπαρχουν και αλλα θεματα που αναφερονται στο cain and abel που ειναι παρανομο. Αλλα περα απο αυτο δεν ειδα στους κανονισμους του forum καποια απογορευση επι του θεματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Τι θες να crackareis με το cain & abel? Το αρχειο sam μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Φεβρουάριος 10, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Επισης τι ειναι πια αυτα τα περιβοητα αρχεια sam?θελω να καρακαρω online κωδικους π.χ. αυτο που χρησιμοποιει καποιος για να μπει στο e-mail του Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 10, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 προσεχε γιατι συνηθως αυτα τα kiddies προγραμματα εχουν μεσα ιους spyware και οτι μπορεις να φανταστεις. για να αλλαζεις Ip το no-ip πρεπει να σου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από IPARKER Επισης τι ειναι πια αυτα τα περιβοητα αρχεια sam?θελω να καρακαρω online κωδικους π.χ. αυτο που χρησιμοποιει καποιος για να μπει στο e-mail του Συγγνωμη αλλα ειναι πολυ αστειο αυτο που γραφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 This thread is kissing kansas goodbye :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 11, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 damn it, i'm late for Kansas. καλη εισοδος IPARKER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.