Jump to content

επεκτασιμοτητα του x360(xbox)

abarth

Recommended Posts

λοιπον,

σκεφτομαι να παρω ενα x360 , μαλλον το full (ακουω αποψεις γιατι δεν γνωριζω αν αξιζει )

θελω να ρωτησω τα εξης:

1.hdd βαζω ο,τι θελω PATA/IDE ; μπαινει ευκολα;

2.πληκτρολογιο παιρνει ;

3.mouse παιρνει;

4.να σερφαρεις στο ιντερνετ μπορεις (με browser κλπ);

5.συνδεεται στο ιντερνετ μεσω ethernet,wifi,usb πως;

6.μπορεις να βαλεις αλλο λειτουργικο(λινουξ) ; ποιο; πως;

7.οποιος ξερει απο mods πλζ ας στειλει ενα πμ για οδηγιες κλπ;

8.αν αξιζει να 'επενδυσω' σε ενα χβοχ360 τωρα ή να παρω ενα ps3 σε 1.5 μηνα...(αυτο θα μπορει να παρει πληκτρολογιο+ποντικι;);

2-3) Nαι.

5) Και με τους δυο τροπους.

6) Πριν λιγες μερες ειχε γινει ενα τοπικ εδω και αναφεροταν οτι μπορει να μπει λινουξ.

8) Εσυ αποφασιζεις σε αυτο. Εγω θα επαιρνα 360 λογω χρηματων (και για αγορα και για να βρω πολλες κοπιες :D).

Αρχική απάντηση από cabrinha [Χθες, στις 19:30]

2-3) Nαι.

το εχεις κανει; εγω εχω δει μονο μια περιπτωση στο ιντερνετ και αυτη οχι 'τελεια' .... Και σε eshops δεν βρηκα καποιο adaptor η οτιδηποτε ωστε να παραγγειλω αν θελω ή εστω ενα 'ειδικο' πληκτρολογιο & ποντικι.

5) Και με τους δυο τροπους.

προφανως ομως μονο για live(xbox 360 live) ε; Οχι για να μπορεις να ανοιξεις μια σελιδα πχ.....

6) Πριν λιγες μερες ειχε γινει ενα τοπικ εδω και αναφεροταν οτι μπορει να μπει λινουξ.

εγω γιατι δεν βρηκα κατι σχετικο για X360?

1.hdd βαζω ο,τι θελω PATA/IDE ; μπαινει ευκολα;

αυτο μπορει κανεις να απαντησει; Διοτι 20gb θεωρω οτι ειναι λιγα....

Αυριο θα σου δωσω λινκ για τον ανταπτορα που λεω, θα βρω και το λινκ για το λινουξ. Ειμαι λιωμα τωρα και βαριεμαι απιστευτα να το ψαχνω. Συγγνωμη :(.

Συνδεεται μεσω ethernet και wifi για xbox live. Για να μπεις ιντερνετ η λογικη λεει οτι αφου μπαινει λινουξ θα μπαινει και στο νετ για περιηγηση.

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 03:48]

Αυριο θα σου δωσω λινκ για τον ανταπτορα που λεω, θα βρω και το λινκ για το λινουξ. Ειμαι λιωμα τωρα και βαριεμαι απιστευτα να το ψαχνω. Συγγνωμη :(.

Συνδεεται μεσω ethernet και wifi για xbox live. Για να μπεις ιντερνετ η λογικη λεει οτι αφου μπαινει λινουξ θα μπαινει και στο νετ για περιηγηση.

οκζ

ευχαριστω και περιμενω με αγωνια :)

Για να συνδεσεις λοιπον πληκτρολογιο και ποντικι χρειαζεσαι εναν ανταπτορα σαν και αυτον. Αν ψαξεις θα βρεις και πιο απλους μετατροπεις.

Tωρα για να βαλεις λινουξ ριξε μια ματια εδω. Οσον αφορα τα windows δεν ξερω αν μπαινουν. Λογικα με wine θα μπορεις να τρεξεις μερικες εφαρμογες (για vmware το κοβω δυσκολο).

Aπ' οτι διαβασα δεν γινεται να αλλαχθει. Θα πρεπει η ms να βγαλει καινουργιο δισκο για την κονσολα. Αυτο που ειδα ομως ειναι μια συσκευη που μεταφερει οτι δεν χρειαζεται καποιος απο τον σκληρο του xbox σε αυτον του υπολογιστη. Επισης απο τα 20gb μονο τα 13 ειναι διαθεσιμα για χρηση.

Linux στο xbox360 δε μπαίνει,τουλάχιστον όχι ακόμα.Μόνο στο πρώτο μπαίνει.Σκληρός μέχρι στιγμής μπορείς να βάλεις αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή όχι μεγαλύτερο απο 20gb.Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα εδώ http://www.xboxgr.com/

Αρχική απάντηση από vdeseris

Sorry φίλε μου αλλά με όλα αυτά που σκέφτεσαι να του βάλεις μάλλον δεν χρειάζεσαι κονσόλα αλλά ένα pc... :)

:p

μα εχω picia ..θελω μια κονσολα για χαλαρο gaming - μεταφερομενο - και απλα να μπορω οταν θελω να μπαινω νετ για browsing & chating με φιλους ... για τον ιδιο λογο σε πισι φορητο θα ηθελα να δωσω 1500-2000 για αξιοπρεπες gaming :)

ΥΓ το χ360 δεν παιρνει λινουξ ακομα απο οσο κ αν εψαξα :(

ΥΓ2 παιρνει ΜΚ αλλα τι να το κανεις χωρις λινουξ; μονο για fps λεει, αλλα κ παλι γιαυτο το λογο να κουβαλας ΜΚ ειναι καπως αβολο

ΥΓ3 ειναι σε αρχικο σταδιο το Modification του χ360 και το 'κακο' ειναι πως αν παρουμε την V2 θα ειναι δυσκολο να εχει 'ανοιχτα' πολλα καλα(για μοντιφιες) οπως η V1 .... απο την αλλη η V2 θα εχει εξτρα πραγματα απο τη MS .....

ΥΓ4 το ps2 καλυπτει ΟΣΑ θελω (παιρνει λινουξ , παιρνει ΜΚ κλπ, εχει πολλα παιχνιδια) αλλα ειναι παλιο -> μετρια παιχνιδια σε εμφανιση σε σχεση με το Χ360 και φυσικα οσο περνουν τα χρονια θα γινεται χειροτερο αυτο (βεβαια θα μου πεις για ποσα χρονια να το θες ; ....)

και το ps2 το εχω βρει 150 με τα παντα(μνημη,τσιπ κλπ) +50 για λινουξ κ ανταπτορα αρα με 200$ παιρνεις τα παντα :) και χωνεις ενα παλιο σκληρο για το λινουξ κ εισαι οκ .... αλλα .... εχεις παλια κονσολα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.