Jump to content

Χαμηλες ταχυτητες ADSL

blindy

Recommended Posts

Εδω και 8 μηνες περιπου ειμαι συνδρομιτης της HOL με ADSL 1024.Οι ταχυτητες σερφαρισματος και download ηταν παντα πολυ καλες μεχρι πριν 10-15 μερες περιπου.Κατα τη διαρκεια της ημερας η ταχυτητα μου ειναι περιπου στο 1/3.Κατα τη διαρκεια της νυχτας και μεχρι τις 8-9 το πρωι ολα ενταξει.

Αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα με τον συγκεκριμενο provider ή ο πΟΤΕς μου κανει τη ζημια?Δεν εχω επικοινωνισει με κανενα απο τους δυο αφου ξερω πως ο ενας θα λεει πως φταει ο αλλος.

Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 21:34]

Υπαρχει ενα μαγικο κουμπι που λεει αναζητηση

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31740

Το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα και σε ωρες αιχμης.Τι βραδινες ωρες κατεβαζω με 107 σταθερα.Επειδη δε νομιζω σε μια μερα να ενεργοποιηθηκαν μερικες χιλιαδες γραμμες τοτε μαλλον η ο ΟΤΕ η η hol λογο αναβαθμισεων η επισκευων εχει φορτωσει καπιους σερβερ η γραμμες αντοιστιχα.Το μονο που ζητησα να μαθω ειναι αν και σε αλλους με hol επεσαν ξαφνικα οι ταχυτητες τους (αν οχι τοτε κατι εγινε με την γραμμη μου) και οχι ποιες περιοχες εχουν αργο internet.

Εγω παντως δεν βρησκω εξυπναδα το post του polonou.Ισα ισα απο...τα τελη αυγουστου ειναι δεκαδες τα θρεντ με αυτο το θεμα και μεσα απο αυτα θα μπορουσες να παρεις τις απαντησεις σου.Δεν κατακρινω κανεναν,ουτε ειμαι με το μερος κανενος.Ειναι πολυ κουραστικο παντως να λες και να ακους τα ιδια και τα ιδια.

Στο θεμα μας τωρα.

Το οτι δεν πιανεις αντιπροσοπευτικες ταχυτητες μαλλον δεν ειναι θεμα τις ΗΟL.Ειναι θεμα ΟΤΕ.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους παρεις τηλεφωνο και να δηλωσεις βλαβη.Ειναι η μονη σου επιλογη.Και πιστεψε με και εγω εδω Θεσσαλονικη που μενω και περιοχη που τα Dslam δεν ειναι μπουκομενα,ανα τακτα χρονικα διαστηματα(5-6 μερες του μηνα )σερνομαστε.Οποτε καλυτερα να κανεις υπομονη και να μην αρχισεις να χρεωνεσε για τα γιδια του ΟΤΕ.

Φιλικα,

Αρχική απάντηση από blindy [Σήμερα, στις 09:58]

Εχεις δικιο ζηταω συγνωμη και διορθωνω.Ας κλειδωθει η διαγραφει το thread θα βρω τη λυση μονος μου.Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Επιδει δεν προλαβα να διαβασω το ποστ σου πριν το edit σου......

Δεν σου την ειπα ουτε εχω κατι μαζι σου.....

Απλα στο φορουμ υπαρχουν ηδη καμια δεκαρια θρεντ με το ιδιο θεμα.......

Οποτε πιος ο λογος να ανοιχτει και αλλο ? :)

Στο θεμα σου τωρα ........

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλ και να πεις το προβλημα σου.......

Αν δεις οτι το προβλημα παραμενει για πολυ καιρο.......

Ξανα παρε τηλ και μιλα τους πιο "ευγενικα" :devil:

Αρχική απάντηση από blindy [Σήμερα, στις 09:58]

Εχεις δικιο ζηταω συγνωμη και διορθωνω.Ας κλειδωθει η διαγραφει το thread θα βρω τη λυση μονος μου.Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δεν ειναι λογος αυτος να ζητας συγνωμη,ουτε λογος να κλειδωθει το θρεντ.Εγω ειπα την γνωμη μου επειδη απαντησες καπως για το κουμπακι της αναζητησης...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.