neuromancer Φεβρουάριος 26, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Τόση φασαρία για ένα δίσκο.... πάρε ένα καινούργιο να ξεμπερδεύεις. Αντε και τον ανοιξες και έκανες ότι έκανες. Θα εμπιστευτείς μετά τα δεδομένα σου σε αυτό το δίσκο??? 'Ημαρτον...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 26, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 νομίζω ότι αν χρησιμοποιήσεις το hdd regenerator που σου προτάθηκε στο 5ο ποστ θα κάνεις δουλειά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Μάρτιος 29, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Hello guys. Πριν λίγο τελείωσε το scan (15 ώρες έψαχνε) του σκληρού μου, ένας WD 320GB SATA2, με το HDD REGENARATOR. Είχα και εγώ ένα πρόβλημα με κολλήματα του δίσκου και ένα σπαστικό "τακ τακ" που έκανε. Βρήκε 2 bad sectors και τα διόρθωσε. Πλέον δεν ακούγεται αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος... Μήπως ξέρετε κάποιο εύκολο πρόγραμμα για back up?Τhanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 29, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 με μια αναζητηση στο φορουμ θα το ειχες κατευθειαν...οι περισσοτεροι θα πουν Acronis true image...ψαξε στο φορουμ για να μαθεις περισσοτερα για αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.