Jump to content

Nvidia/ATI DX10 VGAs και σκέψεις...

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα.

Με το πέρας της σχολικής χρονιάς(αισίως θέλω να πιστεύω), πρόκειται να αλλάξω σύστημα. Το τωρινό( που πωλείται) αποτελείται από athlon 64, 7600gt, 1g ram.... πάνω κάτω τα γνωστά. Επειδή το καλοκαίρι όμως θα θελήσω να πάρω ένα καινούργιο, με DX10 κάρτα( ίσως και πιθανότατα με τα Vista, θα δούμε...) αναρωτιόμουν... Θα βγει το Crysis, και τόσα άλλα παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται τις νέες κάρτες κάνοντας χρήση DX10. Οι πιο φθηνές κάρτες της DX10 σειράς θα μπορούν να τα σηκώνουν αξιοπρεπώς σε 1280χ1024 ανάλυση? Ή δεν θα είναι αρκετές ούτε καν οι 8800? Λογικά, και από όσα έχουν δωθεί στο φως, οι mid-range σειρές θα είναι ίσες/δυνατότερες με τις high-end της νέας αγοράς. Και η ΑΤΙ τι θα κάνει? Πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των νέων καρτών... και νομίζαμε πως οι 8800 ήταν θηρία... Κλίνω προς την ΑΤΙ, αλλά δεν ξέρω καθόλου πως θα βγουν οι κάρτες, σε τι τιμές, και τι θα γίνει τους οδηγούς. Γιατί η Nvidia αναμφίβολα ήταν πάντα πιο επιρρεπής στη κυκλοφορία οδηγών. Οι δικές σας σκέψεις?

h nvidia είναι μπροστά... η τωρινή σειρά 8 αξιοποιεί ελάχιστα τον πυρήνα, μόλις βγει η ΑΤΙ, ανάλογα τις επιδόσεις, ανάλογη θα είναι κ η απάντηση της nvidia σε καλύτερη υλοποίηση της 8800... κυνηγητό μέχρι να φτάσει στα όριά του το chip κ μετά νέο...

για τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι πολύ νωρίς...

Δεν μπορεις απο τωρα να κανεις προβλεψεις. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει μεσα στο μεσοδιαστημα. Υπομονη μεχρι τοτε.

απο τωρα δεν ξέρεις τι γίνεται μιας και πραγματικό dx10 δεν εχει βγει. το καλοκαιρι απο οτι λενε θα βγει επισημα με το sp1.

λογικα η nvidia μιας και εχει ξεκινήσει νωριτερα θα ειναι και ποιο ετοιμη τοτε.

Η Ati νομίζω άργησε με το R600 και η nVidia την πρόλαβε με στο marketing.. αλλά μην ξεφεύγουμε απο το θέμα εγώ νομίζω ότι όποια κάρτα και να προτιμήσεις με DX10 το καλοκαίρι δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος..;)

Αρχική απάντηση από cabrinha [Χθες, στις 15:15]

Δεν μπορεις απο τωρα να κανεις προβλεψεις. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει μεσα στο μεσοδιαστημα. Υπομονη μεχρι τοτε.

Aυτο ακριβως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.