koozoop Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2007 Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και μια εβδομάδα. Εκεί που όλα δουλέυουν ρολόϊ, μου πετάει μια BSOD και μου κόβει τα χέρια! Συμβαίνει σε άτακτες περιόδους ή και καθόλου (σπάνια). Το μύνημα που παίρνω από την BSOD είναι: Ntfs.sys - Address BA54C72A base at BA543000, Datestamp 41107eeaΤώρα μπορεί κάποιες παράμετροι να αλλάζουν αλλά το ntfs.sys είναι σταθερό. Επίσης μου ζητάει να τσεκάρω ένα συγκεκριμένο parition ενός από τους HD που έχω (160GB Maxtor SATA) κάθε φορά. Τσέκαρα το partition αλλά δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Ίσως να τα έχει παίξει το filesystem σου, ίσως και κάποια αρχεία μόνο.Πήγαινε Start -> Run -> cmd -> sfc /scannow , θα χρειαστείς το CD των Windows.Αλλιώς format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Φεβρουάριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Κανε ενα format και θα ερθει στα ισια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koozoop Φεβρουάριος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Έτρεξα το sfc αλλά δεν βρήκε πρόβλημα.. Έκανα format το συγκεκριμένο partition. Θα περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.