Green Dragon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2007 Στήνω ένα καινούργιο pc για φίλο και έχω ακόμη να αποφασίσω για οθόνη. Budget γύρω στα 300.Χρήση του pc: παιχνίδια, ταινίες, σερφάρισμα κ.λ.π.Ερωτηματικά: Να είναι 20 intches; Να είναι wide; Να έχει ΤΝ panel; Να είναι LG, Benq, Samsung ή κάποια άλλη;Παίδες θέλω να μου πείτε τι θα αγοράζατε εσείς στη θέση μου, σε αυτά τα πλαίσια. Και αν γίνεται να το αιτιολογήσετε, γράφοντας και δύο λόγια για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της οθόνης που επιλέξατε. Επίσης ότι άλλο νομίζετε ότι είναι χρήσιμο.Για πάμε και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Πλέον το Wide Screen είναι σχεδόν απαραίτητο μιας και βοηθά αρκετά σε όλα (gaming - multitasking - ταινίες) και είναι πολύ μα πολύ προσιτό. Οι 20 ίντσες στο Wide είναι σχεδόν απαραίτητες, οπότε ας πάει εκεί.Το ΤΝ Panel δεν είναι καλό στην απεικόνιση των χρωμάτων. Πολλούς δεν τους ενοχλεί, αλλά για τους απαιτητικούς δεν υπάρχει καν. Τα καλά είναι τα S-IPS και τα PVA (PMVA, κτλ) αλλά είναι αρκετά πιο ακριβά. Στα γρήγορα που είδα θεωρώ ότι μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτή:Benq FP202Whttp://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=45533Καλές κριτικές, καλή τιμή, 20άρα, σχεδόν τέλεια για την περίπτωσή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Σε τοσο χαμηλη τιμη θα κοιταζα την lg 204wt.Την εχει ενας κολλητος ,ειναι τιμια αγορα για τα λεφτα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Φεβρουάριος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 01:36] Σε τοσο χαμηλη τιμη θα κοιταζα την lg 204wt.Την εχει ενας κολλητος ,ειναι τιμια αγορα για τα λεφτα της. Από ότι έχω ψάξει και εγώ, σε αυτά τα χρήματα που θέλω να διαθέσω δηλ. 300+/-, είμαι ανάμεσα στην Benq FP202W εδώ στα 279Ε και την LG L204WT-BF εδώ στα 339Ε.Υπάρχει και η Samsung SM203B εδώ στα 309Ε.Μία από τις 3 θα αποφασίσω τελικά αλλά δεν ξέρω ποιά.Γιαυτό και ζητάω τη γνώμη του κοινού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Φεβρουάριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 01:36] Σε τοσο χαμηλη τιμη θα κοιταζα την lg 204wt. Συμφωνω. Πολυ καλη για τα χρηματα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Φεβρουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 εγω οθονη χωρις 0 Pixel δε θα αγοραζασκεψου οτι με native αναλυση 1680Χ1050 θα χρειαζεται να την ταιζεις καθε 6μηνο με νεες καρτες γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 σαφως η ακριβοτερη απο τις τρεις...δηλαδη lg....και με HDCP....και 5ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Φεβρουάριος 10, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 10:32] σαφως η ακριβοτερη απο τις τρεις...δηλαδη lg....και με HDCP....και 5ms HDCP;;;; Τι σημαίνει;Επίσης σε ένα άλλο thread διάβασα για τη Benq, ότι αν τη κοιτάζεις από πλάγια κιτρινίζει. Η συγκεκριμένη LG είναι καλύτερη σε αυτό το σημείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 10, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Θα έλεγα samsung. Μη κοιτάς τα 5 ονομαστικά ms.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 10, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Green Dragon HDCP;;;; Τι σημαίνει; High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP)ειναι ενα καινουργιο form που σε συνδυασμο με το dvi θα χρησιμοποιειται κυριως σε συσκευες HD DVD, Blu-ray Disc και DVD....απλα θα πρεπει να το υποστηριζει και η καρτα γραφικων σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 10, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Εγω για να ριξω λιγο λαδι στην φωτια, θα προτεινα την Fujitsu Siemens L22. 22 ιντσες, πανεμορφο design και τιμη γυρω στα 340... Καποιος την ειχε αγορασει εδω απο το forum και ηταν απολυτα ευχαριστημενος. Ειχε κανει ενα thread και ειχε ποσταρει fotos. Νομιζω οτι το μονο αρνητικο της ειναι οτι δεν εχει DVI. Δεν ειναι και λιγο, ομως σκεψου οτι στην τιμη της LG παιρνει +2 ιντσες αλλα -DVI. Απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 λοιπον μου ρθε σημερα η lg 204wt....αρκετα φωτεινο και γρηγορο πανελακι....ειναι πολυ super για τα λεφτα του....ευγε! lg δεν την ειχα και τοσο σε εκτιμηση...ευτηχως χωρις καμενο pixel....θα σηκωσω καμια φωτο αμα καταφερω και βρω την ψηφιακη μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.