Jump to content

Back-up Software

ipparxos

Recommended Posts

Χμμ... Δε θα ήθελα back-up συστήματος. Μονάχα συγκέκριμένων φακέλων. Και σκέφτομαι ότι για έναν αρχάριο χρήστη, ίσως θα ήταν προτιμότερα να μην δημιουργείται ένα μόνο image file, αλλά αντίθετα να διατηρούνται οι τύποι των αρχείων όπως στο αρχικό. Να είναι δηλαδή άμεσα προσπελάσιμα. Νομίζω μάλιστα, ότι αυτό θα είναι πολύ βολικό γιατί θα τοποθετηθεί σε εξωτικό σκληρό δίσκο και έτσι ο άνθρωπος θα μπορεί να εργάζεται και σε άλλο pc.

Αυτό που ζητάω δηλαδή δεν είναι ουσιστικά κάτι παραπάνω από ένα αυτοματοποιήμένο copy-paste.

Αρχική απάντηση από ipparxos [Χθες, στις 20:53]

Χμμ... Δε θα ήθελα back-up συστήματος. Μονάχα συγκέκριμένων φακέλων. Και σκέφτομαι ότι για έναν αρχάριο χρήστη, ίσως θα ήταν προτιμότερα να μην δημιουργείται ένα μόνο image file, αλλά αντίθετα να διατηρούνται οι τύποι των αρχείων όπως στο αρχικό. Να είναι δηλαδή άμεσα προσπελάσιμα. Νομίζω μάλιστα, ότι αυτό θα είναι πολύ βολικό γιατί θα τοποθετηθεί σε εξωτικό σκληρό δίσκο και έτσι ο άνθρωπος θα μπορεί να εργάζεται και σε άλλο pc.

Αυτό που ζητάω δηλαδή δεν είναι ουσιστικά κάτι παραπάνω από ένα αυτοματοποιήμένο copy-paste.

Koίταξε και το acronis true image κάνει backup σε φάκελους και μπορείς να κάνεις ξεχωριστά backups για οποιο φάκελο θέλεις. Επίσης απο εξωτερικό δίσκο μπορείς να κάνεις restore. Το οτι δεν είναι άμεσα προσπελάσημα ειναι ενα θέμα αλλα σε χωρίζουν μοναχά μερικά λεπτάκια.... Εμένα με έχει σώσει πολλές φορές και το προτείνω ανεπιφύλαχτα.

• 5 years later...
Δοκίμασε το Puresync (η έκδοση Personal είναι free)

είναι εξαιρετικό

Φαίνεται πολύ καλό!!

Ειδικά αυτή η επιλογή που κάνει back up μόνο όταν το αρχείο έχει τροποποιηθεί! Θα το δοκιμάσω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.