Jump to content

Raid0 αλλα δεν βρίσκει τον σατα

firefox

Recommended Posts

xέρετε και πάλι. μόλις έστησα raid 0 με controller pci raid και 2 maxtor ide. εστισα τα win κανονικά έβαλα και το raid software τις μητρικής αλλα δεν μου βλέπει τον σατα hitachi t7k250.apo το manager μου βγάζει ένα import foreign disk όπως επίσης και ένα convert το basic disk.

τι είναι αυτά? πως θα το κάνω να di τον σατα1? όλα μου τα δεδομένα είναι stored στον σατα1 hitachi οποτε καταλαβαίνετε πως φοβάμαι μην γίνει καμια στραβή και τα χάσω. τι να κάνω? import foreign disk? θα μου τον di κανονικά?

Είναι προφανές ότι, μάλλον χωρίς να το θέλεις, έχεις μορφοποιημένο τον Hitachi ως δυναμικό δίσκο, και όχι ως «βασικό», ως αυθύπαρκτο δίσκο. Μην τον κάνεις convert to basic, γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα που περιέχει, με τρόπο μη αναστρέψιμο. Κάνε απλώς import foreign disk, και ακολούθησε τα βήματα του σχετικού οδηγού, ώστε να τον αναγνωρίσει το σύστημα.

όπως το πες oric αυτό ήταν τελικά. βεβαια από τότε που έβαλα X2 και raid με controller το pc συμπεριφέρεται κάπως παράξενα. είτε κλίνη στα ξαφνικά είτε παγώνει. θα δείξει...

@spyrious: δεν έχω nf4 αλλα K8T800PRO

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.