streethoop Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2007 Καλησπερα στο forum. Θέλω να στήσω για ενα φιλο ενα ασύρματο δίκτυο και ψαχνω για φθηνο και αξιοπιστο wireless modem/router. Εχει σύνδεση Adsl forthnet @ 512 αλλα στο πακετο που πηρε περιείχε ενα απλο ενσυρματο usb modem. Σκεφτομουνα το Speedtouch 585 που εχω εγω (με συνδεση Otenet 1024 ειμαι πολυ ευχαριστημενος), αλλα θα ηθελα και τη γνωμη καποιου φιλου που εχει εμπειρια με forthnet (καθως ενδεχεται το speedtouch που διατιθεται απο Oteshops να ειναι optimized για otenet).Σημειωστε οτι ο λογος που παμε σε ασυρματη δικτυωση ειναι η ελλειψη πριζας τηλεφωνου στο δωματιο που ειναι το Desktop PC (P4 3ghz, 1GB ram, GT7600) το οποιο θα συνδεθει -υποχρεωτικα- ασυρματα. Θα ηθελα επισης φθηνη και αξιοπιστη προταση για wifi pci/usb καρτα/stick για το desktop, απαραίτητα ομως δοκιμασμενα συμβατη με το οποιο προτεινομενο wireless modem/router.Thanks in advance,Streethoop Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Εγω παντως, εχω forthnet και χρησιμοποιω ενα speedtouch που μου εδωσαν απο τον οτε, ενσυρματο. Κανενα προβλημα απολυτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Με zyxel είμαι ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Φεβρουάριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Χρησιμοποιώ το Linksys WAG354G , το οποίο αν εξαιρέσεις το οτι δεν λειτουργεί σε PPoA με forthnet , είναι αρκετά αξιόλογοΧωρίς την προσθήκη εξωτερικής κεραίας , το σήμα του είναι πολύ δυνατό σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και πάντα έχω σήμα 4/5-5/5Επίσης συγκρίση με το speedtouch 530i που χρησιμοποιούσα παλιότερα , θα έλεγα πως συμπεριφέρεται καλύτερα σε torrents και γενικώς p2p προγράμματαΓια το 585 που ανέφερες παραπάνω , έχω ακούσει πολύ καλά λόγια , οπότε αν είσαι προσωπικά ευχαριστημένος μαζί του , προχώρα άφοβαΤέλος και τα ζυχελ που ανέφερε ο τρέντυ είναι αξιόλογα , οπότε διαλέγεις και παίρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.