jpavly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 http://www.ideawins.com/productinfo.html Αδυνατώ ακόμα να το πιστέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 όντως... wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 ...κατεβαινει..για να δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 δεν μ αρεσει να γινομαι καχυποπτος αλλα θα ηθελα να δω εαν θα βρει κανενας μαγκας κανα rootkit/spyware εκει μεσα τι εχει να γινει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Q. Is Office Accounting Express 2007 available outside the U.S.?No. Office Accounting Express 2007 is currently for U.S. businesses only.Q. Will Office Accounting Express 2007 be included in the 2007 Microsoft Office release? Yes. Office Accounting Express 2007 is available as a part of Microsoft Office Small Business 2007 and Microsoft Office Professional 2007 and Microsoft Office Ultimate 2007.Δεν νομιζω να παραμεινει για πολυ ελευθερο...αφου λενε οτι θα το ενσωματοσουν και στα office. Βεβαια ηδη υπαρχει Pro εκδοση.:hi:Κατι σαν beta testers θα ειμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε εμείς ή ότι δε θα είναι συμβατό με την Ελληνική νομοθεσία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Μαλλον για νομοθεσια το κοβω....οπως με το Pandora που ειναι μονο για US αλλα παιζει παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Το πέρασα κι εγώ στη δουλειά σήμερα. Ζητάει στοιχεία για Αμερικάνικη εταιρεία. Φυσικά αν δεν το χρησιμοποιείς για να κόβεις τιμολόγια, πράγμα ούτως ή άλλως αδύνατον λόγω των φορολογικών μηχανισμών, δεν θα έχεις πρόβλημα. Ίσως στο μέλλον το δούμε και για Ευρώπη Πάντως με λίγο "παιχνίδι" πέρα-δώθε, κάτι Κεφάλαια και μπούρδες τα κάνει σκόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 λιγο ασχετο αλλα πριν λιγο πηραν τηλ. και ζητουσαν την μητερα μου. και την φωναξα και γω μιλησει. και με ειπε μετα οτι ηταν μια κυρια απο ms και θα μας στειλουν δωρεαν κατι cd με προγραμματα. ρωτηε η μητερα μου αν εχει καμια δεσμευση και ειπε οχι τπτ απολυτως. για να δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Γενικα το ελληνικο οικονομοφορολογικο συστημα ειναι λιγο για τον π....ο και εχω δει προβληματα με μερικα ευρωπαικα προγραμματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.