Jump to content

Πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρησης από την MS? ΔΩΡΕΑΝ? wtf?

jpavly

Recommended Posts

Q. Is Office Accounting Express 2007 available outside the U.S.?

No. Office Accounting Express 2007 is currently for U.S. businesses only.

Q. Will Office Accounting Express 2007 be included in the 2007 Microsoft Office release?

Yes. Office Accounting Express 2007 is available as a part of Microsoft Office Small Business 2007 and Microsoft Office Professional 2007 and Microsoft Office Ultimate 2007.

Δεν νομιζω να παραμεινει για πολυ ελευθερο...αφου λενε οτι θα το ενσωματοσουν και στα office. Βεβαια ηδη υπαρχει Pro εκδοση.:hi:

Κατι σαν beta testers θα ειμαστε...

Το πέρασα κι εγώ στη δουλειά σήμερα. Ζητάει στοιχεία για Αμερικάνικη εταιρεία.

Φυσικά αν δεν το χρησιμοποιείς για να κόβεις τιμολόγια, πράγμα ούτως ή άλλως αδύνατον λόγω των φορολογικών μηχανισμών, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ίσως στο μέλλον το δούμε και για Ευρώπη :)

Πάντως με λίγο "παιχνίδι" πέρα-δώθε, κάτι Κεφάλαια και μπούρδες τα κάνει σκόνη :T:

λιγο ασχετο αλλα πριν λιγο πηραν τηλ. και ζητουσαν την μητερα μου. και την φωναξα και γω μιλησει. και με ειπε μετα οτι ηταν μια κυρια απο ms και θα μας στειλουν δωρεαν κατι cd με προγραμματα. ρωτηε η μητερα μου αν εχει καμια δεσμευση και ειπε οχι τπτ απολυτως. για να δουμε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.