Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 Καλησπέρα! Μόλις έβαλα μια καρτα τηλ στο PC και μου έρι3ε τα χρώματα στα 4bit!!!Η κάρτα είναι της Avermedia (δέν μπορώ να δώ τώρα ποιά είναι.... αναμείνατα αλλα καμια γενική ιδέα?) Μού έβγαλαν μνμ τα win ότι η 7600 δέν ΄χει αρκετούς πόρους κ κάτι τέτοια... (Κωδικός 12) :...: :...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Φεβρουάριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αν εισαι σιγουρος οτι περασες σωστα τον driver, δοκιμασε να αλλαξεις pci slot για την καρτα tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Τελικα εχω να πω μακρια απο ...avermedia.Φτηνοπραγματα κανει. Εχω την tvgo007plus, και μου βγαζει την ψυχη για να δουλεψει.Αν εχει να προτεινει κανεις κατι καλυτερο ας πει.Κωστακης, ισως να την αλλαζες με καμια καλυτερη καρτα, αν εχουν τα παιδια εδω να προτεινουν κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.