pangef Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 Γεια σας παιδιά.Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα απ'το Dreamweaver σε ανάλυση 1280x1024 και όταν μικραίνω την ανάλυση πχ. 800x600 η εικόνα που είναι στο top frame κόβεται.Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω να μικραίνουν ομοιόμορφα οι εικόνες και τα γράμματα όταν μικραίνω την ανάλυση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Παναγιώτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise_prt Φεβρουάριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Φίλε "pangef" καλησπέρα, άμα έχεις φτιάξει το site σου με πίνακες όπου τα dimensions είναι επι % και όχι κλειδωμένα pixels, τότε με τις αλλαγές στην ανάλυση προσαρμόζονται ανάλογα και τα στοιχεία (texts - images etc) μέσα στον πίνακα! Αν όμως έχεις ορίσει στον πίνακα να είναι π.χ height 500px - weight 900px ΄τότε με το που αλλάξει η ανάλυση θα έχεις τέτοια προβληματάκια. Επίσης να προσέχεις, τα αντικείμενα μέσα στον πίνακα να είναι στοιχισμένα στο κέντρο κ όχι μεγαλύτερων διαστάσεων από τον βασικό πίνακα που περιέχονται... ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! "Revolution starts in strange places..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pangef Φεβρουάριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Eυχαριστώ πολύ.Θα το κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise_prt Φεβρουάριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Ur Welcome...για οποιαδήποτε διευκρίνηση απλά post it !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Το nvu το ξέρετε? Αντί για το dream weaver και free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise_prt Φεβρουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Ναι "manolis" , το χα κοιτάξει προ καιρού, καλή λύση είναι , ειδικά για κάποιον που είναι αρχάριος στο web design - development μιας και είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο και υποστηρίζει καλά τα διάφορα του web! Προσωπικά πάντως προτιμώ και είμαι χρήστης του golive της adobe..Στις μέχρι τώρα "δουλειές" συμπεριφέρεται άψογα! ""Revolution Starts In Strange Places..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Εγώ τώρα σκέφτομαι να αρχίσω να το διαβάζω. Θα μπορούσες να μου λύσεις κάποια απορια που τυχον παρουσιαστεί στο μέλλον? Ειμαι εντελώς αρχάριος προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise_prt Φεβρουάριος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 ..αν μπορώ να σε "υποστηρίξω" όποτε θες...εδώ θα 'μαστε !! "Revolution Starts In Strange Places..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 ΟΚ thanks a lot. Απο βδομάδα αν όλα συνεχίσουν έτσι αρχίζω διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise_prt Φεβρουάριος 10, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Καλή αρχή λοιπόν ...πάντως είναι αρκετά "φιλικό" u will see... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.