Jump to content

Ερώτηση για μία ιστοσελίδα

pangef

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα απ'το Dreamweaver σε ανάλυση 1280x1024 και όταν μικραίνω την ανάλυση πχ. 800x600 η εικόνα που είναι στο top frame κόβεται.Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω να μικραίνουν ομοιόμορφα οι εικόνες και τα γράμματα όταν μικραίνω την ανάλυση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Παναγιώτης.

Φίλε "pangef" καλησπέρα,

άμα έχεις φτιάξει το site σου με πίνακες όπου τα dimensions είναι επι % και όχι κλειδωμένα pixels, τότε με τις αλλαγές στην ανάλυση προσαρμόζονται ανάλογα και τα στοιχεία (texts - images etc) μέσα στον πίνακα!

Αν όμως έχεις ορίσει στον πίνακα να είναι π.χ height 500px - weight 900px ΄τότε με το που αλλάξει η ανάλυση θα έχεις τέτοια προβληματάκια. Επίσης να προσέχεις, τα αντικείμενα μέσα στον πίνακα να είναι στοιχισμένα στο κέντρο κ όχι μεγαλύτερων διαστάσεων από τον βασικό πίνακα που περιέχονται...

ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! ;)

"Revolution starts in strange places..."

Ναι "manolis" , το χα κοιτάξει προ καιρού, καλή λύση είναι , ειδικά για κάποιον που είναι αρχάριος στο web design - development μιας και είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο και υποστηρίζει καλά τα διάφορα του web!

Προσωπικά πάντως προτιμώ και είμαι χρήστης του golive της adobe..Στις μέχρι τώρα "δουλειές" συμπεριφέρεται άψογα!

""Revolution Starts In Strange Places..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.