popolaros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 την δευτερα αναβαθμισα το κουτι μου τοποθετωντας την gigabyte GA 965 DS3 εναν core 2 duo 6600 και 2*512 ΜΒ 800 MHZ twinmos twister. αφου τα συνδεσα ολα μεταξυ τους και ανοιξα για πρωτη φορα τον υπολογιστη το συστημα κολλησε το BIOS και εβγαζε ενα συνεχομενο μπιιιιμπ, που σημαινει οτι οι μνημες εχουν προβλημα. σε αναζητηση μου στο ιντερνετ βρηκα οτι η συγκεκριμενη μητρικη καρτα εχει προβλημα συμβατοτητας με διαφορες μνημες. καταφερα με ενα ντιμακι μνημης να μπω στα XP και να κατεβασω το τελευταιο ΒΙΟΣ για την μητρικη μου που διορθωνει το προβλημα. το συστημα δουλεψε και αναγνωρισε και τις δυο τις μνημες.το θεμα ειναι οτι χθες μου κολλησε μια φορα και σημερα ακομη μια και αναγκαστηκα να πατησω reset. να ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Φεβρουάριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 δοκιμασες να τους αλλαξεις σλοτσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 στην αρχη μονο, πριν κατεβασω το καινουργιο ΒΙΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 8, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 τωρα μολις μου κολλησε βλεποντας ενα HD video Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Φεβρουάριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 δοκιμασε και τα αλλα σλοτσ ξανα με το καινουριο βιοςτα παραπανω σου συμβαινουν οταν κανεις OC?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 8, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 δεν εχω κανει oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Memtest κάνε βρε συ πρώτα, μπας και έχουν πρόβλημα από τη μάνα τους. Αν όλα πάνε καλά στο memtest, δοκίμασε με άλλες μνήμες όποτε μπορέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 8, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 κολλαει στο memtest και δεν το ολοκληρωνει. το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιο φιλο με DDR2 Οποτε δεν μπορω να συγκρινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.