angelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2007 Έχω στην κατοχή μου το hp scanjet 2200c το οποίο συνέχεια μου βγάζει μια μαύρη εικόνα όποτε κάνω scan.Εχώ κάνει remove/install αρκετές φόρες χώρις όμως να λυθεί το πρόβλημα... Εχεί τύχει σε κάποιον το ίδιο πρόβλημα?Ορίστε και ένα screenshot Καμία ιδέα το τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με εναν canon που πηρα.. αν εχει κανεις καμια ιδεα ας τη πει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Φεβρουάριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Δοκιμασες να σκαναρεις απο ... Ο υπολογιστης μου - Στο κατω μερος εχει τους σαρωτες που βλεπουν τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Είσαι σε administrator account ή σε limited? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 9, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 @agganis ναι δοκίμασα να κάνω scan και έτσι αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα@jpavly administrator account έχωΜου φένεται πάντως πολύ κουφό πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Φεβρουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Και εγω canon ειχα και τωρα canon εχω και δεν ειχα προβλημα ποτε. Περιεργο ειναι πανως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 δεν εχω ιδεα για το προβλημα σου.. αλλα ριξε μια ματια και στο VueScan , http://www.hamrick.com/ , πλεον απο εκει scan-αρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 papatsonis αυτο το software του vuescan δεν το εχω καταλαβει.Δεν χρειαζεται λεει driver της συσκευης που θα δουλεψει.Δεν καταλαβα, εχει δικους του drivers για ολες αυτες τις συσκευες που υποστηριζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 10, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 papatsoni Πάλι τα ίδια οπότε λογικά δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά το scanner,γμτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 13, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 angelos δε φταιει ο scanner γιατι τον πηγα rma και μου εδωσαν αλλον .. και παλι τα ίδια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 13, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 @angelos τι να πω :?@minus -νομιζω- χρησιμοποιει δικο του driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.