Jump to content

Outlook & Yahoo

Τζώρτζης

Recommended Posts

Παιδιά αντιμτωπίζω πρόβλημα κατά το authentication του outlook σε yahoo email account.

Κωδικός και username είναι 100% σωστά αλλά συνεχίζει να μυ ζητάει να εισάγω τα σωστά..

Με otenel email account δεν έχω κανένα παολύτως πρόβλημα.

Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ.

αν δεν απατώμαι για να συνδέσεις το λογαριασμό σου στο yahoo με το outlook πρέπει να πληρώνεις για αυτή την υπηρεσία (μπορεί να κάνω και λάθος έτσι). Εσύ πληρώνεις για αυτό το service?

Οχι ρε παιδιά τι λέτε? Δεν θέλει πληρωμή. Μάλλον έχεις λάθος ρυθμίσεις φιλέ.

Για smtp server βαλέ smtp.mail.yahoo.com με port 465 και στο connection τικαρισε το SSL. Και για pop βάλε pop.mail.yahoo.com με port 110 και θα δουλέψει κανονικά.

Πρέπει να είναι το 3ο thread που βλέπω άτομο να διαδίδει το ίδιο ράδιο-αρβύλα: χρησιμοποιώ MS Outlook για το Yahoo μου εδώ και κάτι χρόνια και ποτέ δεν χρειάστηκε να δώσω δραχμή/.

Αρχική απάντηση από Chosen

Πρέπει να είναι το 3ο thread που βλέπω άτομο να διαδίδει το ίδιο ράδιο-αρβύλα: χρησιμοποιώ MS Outlook για το Yahoo μου εδώ και κάτι χρόνια και ποτέ δεν χρειάστηκε να δώσω δραχμή/€.

Κι όμως Chosenα προχθές πήγα να βάλω Hotmail σε MS Outlook και μου ήρθε απάντηση ότι πρέπει ο συνδρομητής να πληρώσει.

Για Yahoo δεν ξέρω, αλλά είχε πέσει στο μάτι μου τo YPOPs.

Μάστορη έχεις δίκιο. Μόλις πέρασα το δικό μου Hotmail στο Outlook Express μπαμ μπαμ.

Κάποια διαφορά υπάρχει την οποία δεν λέει η MS.

Εγώ είχα κάνει το κόλπο "αμερικάνος πολίτης" για τα 2 γίγα. Μήπως κι εσύ? Ίσως το δίνει μόνο εκεί. Πάντως στον άλλον που πήγα να το περάσω όλο έλεγε subscribe.

Αρχική απάντηση από defiant

Incoming mail 110 χωρις SSL

To ίδιο ακόμα..

Τι smtp 25 ή 465 με ή χωρίς ssl...

Τι pop 3 110 ή 995 με ή χωρίς ssl εξακολουθεί να μη μπαίνει...

Πετάει συνέχεια authentication..

Αλλες ιδέες ?

• 3 years later...

Επαναφέρω μετά από χρόνια διότι βρήκα τυχαία τη λύση.

Outlook 2007 - 2010 (ίσως και 2003):

Συμπληρώνουμε όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Στο Yahoo! ορίζουμε ως Regional Site and Language: Yahoo! Asia (διότι μόνο έτσι σου εμφανίζει την ακόλουθη bold επιλογή ειδάλλως πρέπει να έχεις Yahoo! mail plus).

Μετά πάμε Yahoo! mail option -> POP & Forwarding και επιλέγουμε Allow your Yahoo! Mail to be POPed

Δουλεύει κανονικά! με μόνη εξαίρεση αν ορίσεις να σου κατεβάζει μόνο επικεφαλίδες όπου και σου πετάει error μετά από το κατέβασμα μερικών (βέβαια με κλείσιμο και άνοιγμα του outlook κατεβάζει πάλι μερικές ώσπου να σου πετάξει το error κ.ο.κ).

post-1891-1416074807,4674_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.