ATi Φεβρουάριος 9, 2007 #22 Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer Μην ταλαιπωρήστε, 13 ευρώ στα seven κοντά έπεσα....
cabrinha Φεβρουάριος 10, 2007 Author #23 Φεβρουάριος 10, 2007 Περασα απο δυο καταστηματα και δεν εχει κανενα. Αυριο 2ος γυρος ψαξιματος.
schumifer Φεβρουάριος 10, 2007 #24 Φεβρουάριος 10, 2007 Μη ρωτάτε , είναι άσχετοι οι περισσότεροι. Όταν του το είπα του πωλητή, μου έδειξε ένα usb infrared device. LOOOOOOOOOLL μετά του λέω νομίζω το είδα. Όχι μου λέει αυτό είναι άλλο...μπλα μπλλμα μπλα.ΦΕΕΕΡΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟ μουυυυυυυυ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Και από τότε λιώνουμε στο προ6
cabrinha Φεβρουάριος 11, 2007 Author #25 Φεβρουάριος 11, 2007 Δεν εχεις καθολου αδικο. Εμενα μου ειπε οτι ουτε εχουν, ουτε ειχαν, ουτε θα εχουν. Του απαντησα πως καποια αλλα ατομα εχουν αγορασει κατι τετοιο απο αλλα καταστηματα της αλυσιδας. Μιλησε στη συνεχεια με καποιον αλλο και τελικα ανοιξε το βιτρινακι και μου εφερε. Βεβαια το κοιταξα καλα καλα και λεω ή ασχετοι ειναι ή εγω βλαμενος. Του λεω ευγενικα αυτο ειναι προεκταση χειριστηριου, οχι ο ανταπτορας που ψαχνω. Με επιβεβαιωσε και ευγενικα μου ειπε να κοιταξω σε αλλο καταστημα.
carlitofj Φεβρουάριος 11, 2007 #26 Φεβρουάριος 11, 2007 Ο adaptorας απο τα Sev7en λεγεται "super box 4", ειναι σε μια πορτοκαλι συσκευασια και η τιμη του ειναι 13Ε!Οι περισσοτεροι ξερουν αλλα μπορει να επεσες σε καινουριο υπαλληλο και να μην ειχε ιδεα!
schumifer Φεβρουάριος 11, 2007 #27 Φεβρουάριος 11, 2007 http://www.videosun.gr/games.asp?PRODUCT_ID=46651&CATEGORY_ID=3Είναι ίδιο με αυτό αν είδα καλά
carlitofj Φεβρουάριος 11, 2007 #28 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 09:35] http://www.videosun.gr/games.asp?PRODUCT_ID=46651&CATEGORY_ID=3Είναι ίδιο με αυτό αν είδα καλά Πολυ καλα ειδες.Αυτο ακριβως ειναι.
cabrinha Φεβρουάριος 11, 2007 Author #29 Φεβρουάριος 11, 2007 Προμηθευτικα προ ολιγου τον εν λογω μετατροπεα. Αγοραστηκε απο το καταστημα seven χαριλαου στην τιμη των 13ε. Δοκιμαστηκε ηδη σε prince of persia t2t, pes6, live for speed. Kαι στα 3 παιχνιδια λειτουργει αψογα, χωρις καθυστερησεις ή κολληματα και υποστηριζει πληρως την τιμονιερα που ειχα (μια παλια thrustmasters). Eιμαι τελειως ικανοποιημενος απο την αγορα και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η συσκευη εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Δεν ειναι το καλυτερο αλλα ειναι αρκετα συμπαγης και καλα συναρμολογημενη. Η φωτογραφια του προιοντος ξεγελαει λιγο.
paravatis Φεβρουάριος 12, 2007 #30 Φεβρουάριος 12, 2007 @kallileo: Τον αντάπτορα που αναφέρω τον έχω εδώ κ ένα χρόνο περίπου και δεν έχω διαπιστώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρθηκε. Δεν ξέρω αν άλλαξε revision πάντως σε pes5 & pes6 δουλεύει ολόσωστα!! Αυτός από τα seven είναι για 2 controllers ή για 1? Όσοι είχα βρει στην αγορά πριν κάνα 2μηνο που έψαχνα για έναν κολλητό ήταν για 1 μόνο...
kallileo Φεβρουάριος 12, 2007 #31 Φεβρουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από paravatis @kallileo: Τον αντάπτορα που αναφέρω τον έχω εδώ κ ένα χρόνο περίπου και δεν έχω διαπιστώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρθηκε. Δεν ξέρω αν άλλαξε revision πάντως σε pes5 & pes6 δουλεύει ολόσωστα!! Αυτός από τα seven είναι για 2 controllers ή για 1? Όσοι είχα βρει στην αγορά πριν κάνα 2μηνο που έψαχνα για έναν κολλητό ήταν για 1 μόνο... Τι μοχλους εχεις?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.