Qlim4X Μάρτιος 30, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Εμπειρία από Sennheiser CX300Υπόψη είναι τα πρώτα in ear canals που δοκιμάζωΗ πρώτη γνώμη δεν ήταν και τόσο καλή δύσκολα στην τοποθέτηση και τα μπάσα φτωχάΌλη λέγανε τρομερά βαθιά μπάσα και εγώ δεν άκουγα τίποτα.Έτσι σκεφτικά burn-in μπας και στρώσουνεΠραγματικά μετά από 10 όρισες τα μπάσα είχανε βελτιωθεί αλλά όχι όσο θα έπρεπεΈτσι άρχισα να παίζω με τους κώνουςΣτην αρχή μικρούς.’κουγα πόλους εξωτερικούς ήχους και όχι μουσικήΜετά μεσαία κάτι καλύτεροΜεγάλα δεν ταιριάζανε στο αυτή μου.Επόμενος κατέληξα στα μεσαία και έψαχνα να βρω το πρόβλημα.Μετά από Κανά δεκάλεπτο να ψάχνω σωστή τοποθέτηση την βρήκαΚαι τότε κατάλαβα γιατί είναι τόσο καλά ακουστικάΕξωτερικό ήχο 0 ακόμα και χωρίς μουσικήΑλλά με μουσική χάρηκα κάθε λίρα που έδωσα..Τρομερά βαθιά μπάσα να χτυπάνε στο τύμπανο σου. Ποτέ δεν είχα ξανά ακούσει τέτοιο μπάσο από τόσο μικρά ακουστικά. Κρυστάλλινα πρίμα χωρίς να τσιρίζουνε και να μπλέκονταιΌσα είχα δοκιμάσει τύπου ψείρες σπάγανε τα μπάσα και μπλέκονταν τα πριμαΌσα ήταν τύπου back-head ήταν μεγάλα αλλά πολύ καλός ήχοςΥπέρ+κρυστάλλινα πρίμα+πολύ καθαρά μπάσα+αλλαγή κώνου ανάλογα το αυτί+ικανά να σου καταστρέψουνε τα αυτιά με 112dbΚατά-δύσκολα στην τοποθέτηση στο αυτή , και να μην πέφτουνε-κοντό καλώδιοPs ακόμα δεν έχω βρει πώς να τα βάζω στο αυτί μου χωρίς να πέφτουνε όταν περπαταω οποίος ξέρει help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.