argirisxt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2007 ψαχνω ακουστικα.....αλλα δ θελω απο on-line shop!!κανενα μαγαζι που εχει μεγαλη γκαμα απο ακουστικα??απο θεσσαλονικη...τιμες 15-20E Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Πηγαινε στον Γερμανο. Εχει φερει και sennheiser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Πρόσφατα αγόρασα αυτά:Sennheiser CX300 Ear Canal Headphones ’ριστα για τα χρήματα που ζητάνε. Λογικά και Ελλάδα στα ίδια λεφτά, πάνω-κάτω, θα τα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Sony Twin Turbo... 9 ευρω απο τον γερμανο... πολυ καλα ακουστικα ειδικα οταν αλλαζεις καθε 6μηνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Τα Sennheiser CX-300 τα εχω ακουσει: τρομερο μπασο και πολυ καλη απομονωση (αυτο μπορει να ειναι κακο σε καποιες περιπτωσεις).Σημερα πηρα τα Sennheiser OMX 70 απο το Νακα, 35. Καλός ηχος αλλα με το MuVo δεν ακουγονται δυνατα γιατι ειναι 64Ohm.Δες στο site του Νακα (παιζει μονο με IE) εχει αρκετα sennheiser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 + 1 για Sennheiser....Ειδικά αν είσαι για τρεξίματα, ποδήλατα κλπ & μουσική, η σειρά Sport μετράει....τη λιμπίζομαι καιρό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 8, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 τελικά παράγγειλα αυτα τα Sennheiser ....καλό ήχο να έχουν μόνο!!!θα δούμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Φεβρουάριος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa [Σήμερα, στις 05:37] τελικά παράγγειλα αυτα τα Sennheiser ....καλό ήχο να έχουν μόνο!!!θα δούμε!!!!! τι ηχο σου δινουν τελικα;Γιατι σκεφτομαι και για τα ιδια μαλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 8, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από athlon=greek τι ηχο σου δινουν τελικα;Γιατι σκεφτομαι και για τα ιδια μαλλον.... σε 2μερες θα τα εχω στα χερια μ εεεεε στα αυτια μου!!!!θα σ πω τοτε την άποψη μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Φεβρουάριος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 θα περιμενω φιλε μου,σε ευχαριστω παντως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Φεβρουάριος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Μαγαζιά που πουλάνε καλές μάρκες ακουστικών έχει στη Σολωμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 21, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 τελικα σαν ακουστικα ειναι καλα αλλα δ εχουν μεγαλη ένταση σε σχεση με κατι sony που εχω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 21, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa [Σήμερα, στις 15:37] τελικα σαν ακουστικα ειναι καλα αλλα δ εχουν μεγαλη ένταση σε σχεση με κατι sony που εχω!! To ίδιο ακριβώς έχω να πώ και για τα MX-90 VC STYLE SENNHEISER που δοκίμασα από ένα φίλο. Πολύ καλό ήχο, πολύ καθαρό, αλλά από ένταση καμία σχέση με τα μαμά Sandisk που είχε το Sansa e260. Έχουν και ρυθμιστή έντασης αλλά και στο τέρμα να τον βάλεις, πάλι δε πλησιάζει.Μήπως όλα τα Senn είναι το ίδιο τελικά?http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/product_info.php?products_id=1358&display=specificationhttps://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11442# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 21, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Τα CX300 πάντως, σε ένα Samsung mp3 player που έχω, παίζουν το ίδιο δυνατά με τα "μαμά" Samsung ακουστικά - αλλά καμία σχέση η ποιότητα αναπαραγωγής βέβαια - αρκεί να τα βάλεις σωστά στο αυτί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 21, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Για κινητο ποια ακουστικα προτείνετε;Κάτι σε in ear παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 21, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 in ear ειναι τα CX300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάρτιος 3, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Τελικά δε κρατήθηκα και πήρα από τον Νακα τα Sennheiser MX 55 VC Streethttps://nireas.nakas.gr/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11440Παίρνω πίσω αυτό που είχα πεί για την ένταση. Νομίζω είναι αρκετά καλή. Η εφαρμογή πλησιαζει το τέλειο. Στο ενα αυτί είναι ιδανική. Στο άλλο ψάχνομαι με το σωστό συνδυασμό. (παρέχονται 3 διαφορετικά "σφουγκαρακια").Για τον ήχο δεν έχω να πώ και πολλά. Όσο περισσότερο ακούω, τόσο τα λατρεύω. Ιδανικό μπάσο, πολύ καθαρά σε όλες τις συχνότητες. Πολύ καθαρός ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 3, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 καθονται καλα και σταθερα στα αυτια σου;ανεβασε καμια φωτογραφια σου να δουμε.... καλα ακουσματα φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 8, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Εγώ έχω το MuVo N200 που είναι σαν το zen plus το μικρό,ξέρετε,έχει βάλει τα sennheiser σε αυτό ή σε παρόμοιο creative?Κάνουν ε?Και σε σχέση με τα μαμίσια?Και κάτι άλλο, οι παπαρίτσες που έχουν πάνω από τα ακουστικά τα mx 55 vc street τι είναι ακριβώς? Sorry δεν ξέρω αλλά θέλω να κοιτάξω και πως βολεύει στο αυτί οπότε σκεφτομαι ένα από αυτά τα 2 :MX-55 VC STREET ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ SENNHEISERhttps://nireas.nakas.gr/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11440&Category=709#OMX-50 VC STREET ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ SENNHEISERhttps://nireas.nakas.gr/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11314&Category=709 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Μάρτιος 8, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Θα εχεις αρκετα καλυτερο ηχο αλλα χαμηλοτερη μαξ ενταση, καθως δεν ειναι τοσο ευαισθητα στο ρευμα οπως τα creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.