Jump to content

προβλημα με συνδεση στο internet

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εγω συνδεομαι στο net με καρτα.Κανα δυο μερες τωρα, και οταν προσπαθω να συνδεθω, την ωρα που γινεται η κληση κολλαει ο υπολογιστης. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε?????

• 2 weeks later...

Δεν εχει να κανει με το οτι συνδεεσαι με καρτα. Κατι αλλο φταιει στο pc σου.

Το modem ειναι εγκατεστημενο σωστα με τους drivers του?

To modem δεν αντιμετοπιζει προβλημα, γιατι το δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη και συνδεθηκε κανονικα. Του εκανα format και λυθηκε το προβλημα. Προσπαθουσα να το γλιτωσω.

Βασικά μπορούσες να το κάνεις απεγκατάσταση--> επανακίνηση --> εγκατάσταση από την αρχή του Modem.

’λλη αιτία μπορεί να είναι ιός ή malware.

Kαι εγω ιος πιστευα οτι ειναι. Πηρα καινουργιο αντιβιοτικο αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Αρχική απάντηση από ennia

Kαι εγω ιος πιστευα οτι ειναι. Πηρα καινουργιο αντιβιοτικο αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Ποιο αντιβιοτικο δοκιμασες? Θα προτεινα nod32 ή kaspersky.

kaspersky. Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο.Πριν απο αυτο ειχα το AVG 7.5. Αλλα δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις...............!!!

δοκίμασε να το βάλεις σε κάποιο άλλο pci slot. Δοκίμασες να εγκαταστήσεις και άλλο modem, διαφορετικής μάρκας?

Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 07:52]

δοκίμασε να το βάλεις σε κάποιο άλλο pci slot. Δοκίμασες να εγκαταστήσεις και άλλο modem, διαφορετικής μάρκας?

Το εβαλα και σε αλλο pci slot και υπηρχε το ιδιο προβλημα. Δεν δοκιμασα ομως modem διαφορετικής μάρκας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.