Nickman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2007 Ψάχνω για ψοφιακή φωτογραφική μηχανή αλλά δεν έχω ιδέα με το αντικείμενο. Εκτός απο το μαγικό κουμπί που απαιτείται για να τραβήξουμε την φωτογραφία δεν κατέχω (και δεν θέλω να κατέχω) το πώς, τι, και γιατί. Αυτή που έχω τώρα είναι μια Olympus eos 3000 (η κάτι τέτοιο) και χρειάζομαι μια ψηφιακή για να γλυτώσω το film. Η χρήση της είναι περισσότερο για ταξίδια και επειδή μου αρέσει να σκοτώνω τοπία . Αυτές που έχω δει στο διαδίκτυο είαι οι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562176 καί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562176 καθώς και η γνωστή Canon IS S3. Σαν ανώτατο όριο τιμής έχω τα 300 ευρώ και οποία και να ξεπεράσω κατα 10-20 ευρώ δεν τρέχει τίποτις. Εσείς τι έχετε να προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 αν θες κατι σε ultra zoom δες την fujifilm 6500.. Eiναι λιγο πανω απο το οριο σου βεβαια...αλλα αξιζει τα παραπανω λεφτα.. Αν σου αρεσει να σκοτωνεις τοπια παρε μια που να εχει λιγο ευρυγωνιο (28mm) αν ειναι απλα για να "σκοτωνεις" τοπια οποια και να παρεις σου κανει Kαλες αλλο oxi ultra zoom ειναι και η canon A710is (εχει λιγο παραπανω ζοομ) και η επισης canon Α630.. Στα λεφτα σου αμφοτερες ...( μην ξεχνας οτι θες και μνημη ...εκτος αν κανεις κουμαντο για αυτην μετα τα 300-320) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Φεβρουάριος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Καλορίζικη http://www.pixmania.com/gr/gr/382527/art/fuji/finepix-s6500fd.html. Και τώρα αναμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 λοιπόν Nickman έχει ένα μήνα που πήρα την canon ixus 65 κι είμαι όσο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι κάποιος που έψαχνε χωρίς υπερβολές 2 μήνες για μην πάνε χαράμι τα 300 ευρωπουλάκια μαζί με 1gb μνήμης που έδωσα.Φανταστικές δυνατότητες και ελληνικό μενού και οθόνη 3''. Ενναλακτική λύση η fujifilm f10(λίγο άκομψος ο σχεδιασμός της αλλά η ποιότητα φωτογραφίας της πολύ καλή).Ποιο φθηνή αλλά λόγου του σχεδιασμού της δεν την πήρα. Το μεγάλο προτέρημά της είναι ο διπλάσιος χρόνος που κρατάει σε σχέσει με την canon. Επειδή έχω πάει και διακοπές με την Canon και μου αρέσουν οι φωτό χρειάζομαι και 2 μπαταρία(40 ευρώ extra).Από βίντεο και οι 2 μάπα. Ελπίζω να σε κατατόπισα. Υ.Γ. Τις είχα δοκιμάσει και τις 2 πριν τις πάρω.Κοίτα skroutz μιας και έχεις πιο πολλές ευκαιρίες απ' ότι εγώ από Θεσ... για τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ixus 65 ή fuzi F30www.katerelos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ρε παλικαρια αφου παρηγγειλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 αλλο καταλαβα.... σορρυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Φεβρουάριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Και τι πειράζει? μπορεί να βγεί ελαττωματική και να την γυρίσω πίσω :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Φεβρουάριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Εγω εχω την sony t9 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρα παρα πολυ ομορφη, μικρη και απο φωτογραφιες εμενα τουλαχιστον με ικανοποιει με το παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Εχω την canon s1 is και ειναι τρομερη μηχανη. Πριν ειχα παλι canon και ημουν ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.