Jump to content

PES 2011

Dr.Paneas

Recommended Posts

• Tο Pro Evolution Soccer 2011 διαθέτει σχολιασμό από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, δύο από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας, τουλάχιστον ως προς την περιγραφή αγώνων. Μετά τα ελληνικά μενού λοιπόν, φέτος έχουμε και ελληνικό σχολιασμό στο PES. Μπράβο στην Konami και στην ελληνική αντιπροσωπεία γι αυτή την κίνηση!
  • Καλύτερα και πιο εντυπωσιακά γραφικά
  • Ο Μέσσι είναι ακόμα πιο imba

[ATTACH]8383[/ATTACH]

post-928-1414343453,8252_thumb.jpg

[ATTACH]8382[/ATTACH]

[ATTACH]8379[/ATTACH]

post-928-1414343453,7975_thumb.jpg

post-928-1414343453,8116_thumb.jpg

post-928-1414343453,843_thumb.jpg

post-928-1414343453,8557_thumb.jpg

Ο σχολιασμός με αφήνει αδιάφορο, μιας και τον εχω πάντα στο off.

Tα screenshots φαίνονται ''ελπιδοφόρα'' για να δούμε ουσιαστικές αλλαγές, και οχι τις ανεπαίσθητες άλλων ετών.

Μένει να δούμε.

α, θέλω και widescreen support και λίγη περισσότερη προσοχή στην έκδοση για pc.

To τελευταίο που έπαιξα με widescreen ήταν το '08 και αυτό με fix που είχα βρεί στο net.

Αν προσέξεις στα settings δίνει μόνο την επιλογή 16:9 και οχι 16:10 που είναι η οθόνη μου. Για να απεικονίσει ορθά πρέπει να επιλέξω το LB που έχει από κάτω, και να παίξω με μπάρες πάνω - κάτω (pillarboxing).

Φυσικά μη φαντάζεσαι ότι είναι τόσο χάλια χωρίς τις μπάρες. Οι περισσότεροι μπορεί να μην το καταλαβαίνουν καν. Πάντως 16:10 aspect ratio δεν έχει.

Πολλοί λένε ότι διορθώνεται με το configurator που έχει ο kitserver αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο patch. Εμένα ούτε με αυτό αλλάζει κάτι.

Δλδ??

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βγαλλαν απο το 4 και μετα...

Ειναι ενας τροπος να σε πεισουν να αγορασεις το αυθεντικο.

Αν ειχανε την επιλογη για λαν, θα εχαναν τις οποιες δυνατοτητες ελεγχου εχουν και θα μπορουσαν να παιζουν με αλλους και οσοι το εχουν αποκτησει με αλλους τροπους.

Ενω τωρα, για να παιξεις με αλλον, πρεπει να κανεις account και να χρησιμοποιησεις το serial number του παιχνιδιου.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

http://www.konami-pes2011.com/ Βγηκε το Demo παιδες

Και το Mod

PES 2011 Demo Tweak 1.0

1. change Playtime from PES 2011 Demo

2. change Game Resolution

3. change Camera Position ( Height, near Side and far Side )

http://downloads.moddingway.com/file/5475.html

Μη το λες ειρωνικά...το ότι είμαι fan του FIFA δε σημαίνει πως δε θα το δοκιμάσω όπως κάνουν πολλοί fans του pro.

Θα το βάλω κι εγώ και θα σας πω εντυπώσεις.

Sorry man,όμως από την συνομιλία που είχαμε κάνει αλλα κατάλαβα...:024:

Μια χαρα ειναι το PES 2011.Πολυ καλυτερο απο το FIFA 2011, το οποιο ειναι το 2010 με νεο περιτυλιγμα.

Απλα το PES δεν παιζεται ΠΛΕΟΝ με πληκτρολογιο κ πρεπει να αγορασω gamepad.

Μια χαρα ειναι το PES 2011.Πολυ καλυτερο απο το FIFA 2011, το οποιο ειναι το 2010 με νεο περιτυλιγμα.

Απλα το PES δεν παιζεται ΠΛΕΟΝ με πληκτρολογιο κ πρεπει να αγορασω gamepad.

Ποιος σου τα είπε αυτά;....άλλο παιχνίδι είναι το FIFA 11 από το 10, τελείως όμως!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.