Γιάννης Ν Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Λοιπόν...έχω ένα πρόβλημα με το PC ενός φίλου το οποίο κάνει μόνο του restartαλλά και power off και power on.Δηλαδή το σύστημα πέρα απο το restart μπορεί να σβήσει μόνο του και μετά απόλίγο να ξανα ανάψει πάλι μόνο του.Το σύστημα είναι ένας Pentioum 4 στα 3Ghz με 1g μνήμη μία απλή κάρτα γραφικώνσκληρό και dvd.Οι θερμοκρασία του επεξεργαστή απο το bios φαίνεται να είναι στους 60 C αποτην αρχή που bootaρει το σύστημα και μπαίνει στο bios.Εμένα, αν και δεν ξέρω πόσο πρέπει να είναι, μου φαίνεται αρκετά μεγάλη καισίγουρα παέι για αλλαγή η ψύκτρα.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως το PC μπορεί να ανάβει μόνο τουστο άσχετο.(μετά από shut down).Υποθέτω ότι το τροφοδοτικό (Akasa) μάλλον όταν ανεβάζει θερμοκρασία σβήνεικαι όταν κρυώσει ανάβει πάλι.Βέβαια αυτό είναι πολύ κουλό και δεν το βλέπω και τόσοπιθανό.Καμιά ιδέα για τις θερμοκρασίες και τα ρέστα???
felix Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Φεβρουάριος 6, 2007 Αυτό που λες είναι ρύθμιση στο BIOS...κάπου θα έχει το Power On System Failure, ή κάτι παρόμοιο...Αν δεν το θες το απενεργοποιείς...Όσο για τις θερμοκρασίες...Κάνε μιά από πειρα να ανανεώσεις την thermal paste και ίσως να δείς κάτι σε διαφορά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.